Καστελάνι: «Μεγάλη χαρά για εμάς που βρισκόμαστε στο Final 4»
i

© Intime

Καστελάνι: «Μεγάλη χαρά για εμάς που βρισκόμαστε στο Final 4»

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:51 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 28.03.2024

Ο Ντανιέλ Καστελάνι εξέφρασε τη χαρά του που ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών έχει ξεκινήσει. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (29/3, 20:00) στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές τη φετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός πήρε δύο νίκες στους αγώνες του πρωταθλήματος, αλλά ηττήθηκε με 3-2 σετ στον τελικό του Σούπερ Καπ που έγινε στο κλειστό του Ρέντη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είχαν κοντραριστεί στον τελικό του Κυπέλλου πέρσι στην Καλαμάτα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αν και απώλεσε το πρώτο σετ, νίκησε με 3-1 σετ και κατέκτησε το τρόπαιο.

  • Σάκης Ψάρρας
  • Δημήτρης Ανδρεόπουλος

«Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βρισκόμαστε στο Final 4. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος εδώ. Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους της Λάρισας να έρθουν να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση με τέσσερις μεγάλες ομάδες. Αυτή η διοργάνωση πρέπει να κρατήσει τον κόσμο κοντά στο άθλημα και κυρίως τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν αυτούς τους αγώνες», σημείωσε ο Ντανιέλ Καστελάνι.

«Συμφωνώ με όσα είπαν οι υπόλοιποι αρχηγοί. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλοξενία. Εύχομαι να δώσουμε ένα πολύ καλό παράδειγμα στα παιδιά που θα μας παρακολουθήσουν. Ελπίζω αυτά τα παιχνίδια να δώσουν επιπλέον χαρά στους πολίτες της Λάρισας που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφές των προηγούμενων μηνών», είπε με τη σειρά του ο Ντράγκαν Τράβιτσα, αρχηγός του Ολυμπιακού.