Καστελάνι: «Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα - Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στον Ολυμπιακό»
i

© Intime

Καστελάνι: «Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα - Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 21:13 - 22.04.2024

Ο Ντανιέλ Καστελάνιι έκανε λόγο για δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και αποκάλυψε ότι δεν θα μείνει στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Volley League. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-2 σετ του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό και με συνολικό σκορ 3-1 απέναντι στο τριφύλλι πήρε τον φετινό τίτλο.

Μιλώντας μετά το τέλος του τέταρτου τελικού, ο Ντανιέλ Καστελάνι έκανε λόγο για δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος από πλευράς του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός προπονητής σημείωσε ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά τη νέα σεζόν αφού θα αναζητήσει νέες προκλήσεις.

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και ειδικά στους παίκτες. Για μένα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους παίκτες και τον κόσμο για ότι ζήσαμε. Οι τελικοί ήταν πολύ καλοί για το ελληνικό βόλεϊ. Δίκαια πήραμε το πρωτάθλημα. Δίκαια πήραμε και το Κύπελλο. Στην Ελλάδα κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Θέλαμε κάτι περισσότερο στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε να φτάναμε πιο ψηλά», είπε ο Ντανιέλ Καστελάνι.