Μίτινγκ του Παγκοσμίου Κυπέλλου κολύμβησης στην Αθήνα

Κολύμβηση

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Μίτινγκ του Παγκοσμίου Κυπέλλου κολύμβησης στην Αθήνα

Η Κολυμβητική ομοσπονδία Ελλάδας ανέλαβε τη διοργάνωση ενός από τη σειρά αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου κολύμβησης.

Η Κολυμβητική ομοσπονδίας Ελλάδας ανακοίνωσε ότι ανάλαβε τη διεξαγωγή ενός από τη σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κολύμβησης. Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Αποτελεί, μάλιστα, αγώνα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024 και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της ίδιας χρονιάς.

«Τη διοργάνωση ενός από την σειρά αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου Κολύμβησης 2023 που διοργανώνει η WORLD AQUATICS, ανέλαβε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Το πολύ σπουδαίο μίτινγκ θα διεξαχθεί τον προσεχή Οκτώβριο στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α., κολ.50μ.).

Το γεγονός αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για τη χώρα μας. Πρόκειται για πολύ μεγάλη διοργάνωση της WORLD AQUATICS (πρώην FINA), η οποία έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, όπου συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα - αστέρια (ελίτ) της Παγκόσμιας κολύμβησης, επιτυγχάνονται σπουδαίες επιδόσεις και ενίοτε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια ρεκόρ.

Παράλληλα, αποτελεί αγώνα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες 2024 και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2024», αναφέρει η ιστοσελίδα της ΚΟΕ.