Ο κόσμος της ΑΕΚ αποθέωσε την ομάδα κατά την αναχώρηση από το ξενοδοχείο πριν τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Ο κόσμος της ΑΕΚ αποθέωσε την ομάδα κατά την αναχώρηση από το ξενοδοχείο πριν τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Ο κόσμος της ΑΕΚ, που βρέθηκε στο Λουτράκι, αποθέωσε την αποστολή της ομάδας πριν τον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας στο Λουτράκι. Η Ένωση μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου (20:15) κόντρα στον Ολυμπιακό στην πόλη της Πελοποννήσου.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας από το ξενοδοχείο, οι φίλοι της ΑΕΚ την αποθέωσαν και ζήτησαν τον Κύπελλο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ διεκδικεί το δεύτερο διαδοχικό τρόπαιό της στον θεσμό και ο Ολυμπιακό το δέκατο.

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένας σπουδαίος αγώνες γιατί και ο Ολυμπιακός το άξιζε να προκριθεί», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιουνούς Οτσάλ.

«Θα είναι ένα διαφορετικό ματς απ' αυτά του πρωταθλήματος και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ένας τελικός πάντα είναι κάτι διαφορετικό και έχουμε την εμπειρία από πέρσι. Το σίγουρο είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για να κρατήσουμε το τρόπαιο στην ΑΕΚ», συμπλήρωσε ο Τούρκος τεχνικός ο οποίος τόνισε πως θεωρεί «πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό ότι έπαιξε ένα πιο δυνατό ματς στον δικό του ημιτελικό. Σε τέτοιου είδους διοργανώσεις κάτι τέτοιο βοηθάει. Κι αυτό είχε συμβεί πέρσι στην Άρτα».

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ προκρίθηκε στον τελικό μετά τη νίκη της με 3-0 σετ κόντρα στον Άρη. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 σετ του Παναθηναϊκού στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 του Λουτρακίου.