Ο ιερός δεσμός του Λευτέρη Πετρούνια με τον Χρήστο Μάστορα

Ο ιερός δεσμός του Λευτέρη Πετρούνια με τον Χρήστο Μάστορα

Sportal newsroom 21:57 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 11.05.2023

Ο Χρήστος Μάστορας πέρα από φίλος του Λευτέρη Πετρούνια είναι και νονός της μεγάλης κόρης του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις με τον Χρήστο Μάστορα. Όμως ο γνωστός τραγουδιστής πέρα από από καλός φίλος του Έλληνα αθλητή και της Βασιλικής Μιλλούση, είναι και νονός της μεγάλης κόρης τους, της Σοφίας.

Ο Μάστορας έχει στενή σχέση με τη βαφτιστήρα του και φυσικά δεν έχασε τα γενέθλιά της, ενώ της ευχήθηκε και δημόσια μέσω μιας ανάρτησης του στο Instagram.

«4 Νοέμβρη. Χρόνια πολλά μικρή μου Σοφία! Ευχαριστούμε που φωτίζεις τις ζωές μας και που χωρίς να το γνωρίζεις μας κάνεις «Σοφ-ότερους». Τις ώρες που όλη η οικογένεια -της οποίας μέλος νιώθω κι εγώ- κάνει ένα κύκλο γύρω από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, τότε ακριβώς είναι και που νιώθει και τη μεγαλύτερη ευτυχία.

Τα παιδιά είναι το νόημα της ζωής, τα παιδιά είναι η ελπίδα, η αγνότητα και η πηγή ευτυχίας. Εύχομαι σε όλους να έχουν την τύχη να αναλάβουν την ευθύνη ενός νονού, ενός δασκάλου, ενός γονιού. Εύχομαι στη Σοφία να τα 100στίσει αρχικά και κάποτε να νιώσει κι εκείνη με τη σειρά της ο,τι νιώθω εγώ σε κάθε επίσκεψη στο Πετρουνέικο!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Την Τετάρτη (10/5) ο τραγουδιστής των Μελισσών επισκέφτηκε τη Σοφία και η Βασιλική Μιλλούση κατέγραψε με την κάμερά της τον Χρήστο Μάστορα να κάνει push ups και τη μικρή Σοφία να τον κοιτάζει και να γελάει.