Συνεχίζει στον πάγκο της Βουλγαρίας ο Λορέντζο Μιτσέλι

Λορέντζο Μιτσέλι

i

© Intime

Συνεχίζει στον πάγκο της Βουλγαρίας ο Λορέντζο Μιτσέλι

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:58 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:01 - 23.11.2023

Η ομοσπονδία βόλεϊ της Βουλγαρίας επέκτεινε το συμβόλαιο του Λορέντζο Μιτσέλι.

Στον πάγκο της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών της Βουλγαρίας θα παραμείνει ο Λορέντζο Μιτσέλι. Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να καθοδηγεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της γειτονικής χώρας για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη. Θυμίζουμε ότι ο Λορέντζο Μιτσέλι είναι προπονητής της ομάδας του Πειραιά για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι ανέλαβε την Εθνική Βουλγαρίας το καλοκαίρι του 2022. Με εκείνον στον πάγκο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βουλγαρίας κατέλαβε την έβδομη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενώ διατήρησε τη θέση της στο Nations League.

«Η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης επεκτείνει το συμβόλαιο του Ιταλού προπονητή Λορέντζο Μιτσέλι στον πάγκο της εθνικής ομάδας γυναικών για έναν ακόμη χρόνο. Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομοσπονδίας.

Ο 53χρονος προπονητής εκπλήρωσε τους στόχους που του είχαν τεθεί το 2023, με την ομάδα να διατηρεί τη θέση της στο Volleyball Nations League (VNL) και να τερματίζει στην πρώτη οκτάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το 2024, η ομάδα θα συμμετάσχει στο VNL. Στις αρχές του μήνα, ο Μιτσέλι παρουσίασε το πρόγραμμα και το όραμά του για την προετοιμασία και τη συμμετοχή της ομάδας ενώπιον ειδικής επιτροπής που συγκροτήθηκε από το Δ.Σ», αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Βουλγαρίας.

Ο θείος του Ναδάλ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δει τον Ισπανό τενίστα να γίνεται Πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης!
LA LIGA

16:06 - 23.11.2023

Ο θείος του Ναδάλ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δει τον Ισπανό τενίστα να γίνεται Πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο θείος του Ράφα Ναδάλ παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δει τον Ισπανό τενίστα να γίνεται Πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1994 από τη Φάνο. Ακολούθησαν πολλοί σύλλογοι και Εθνικές ομάδες. Ξεχωριστό κεφάλαιο στην πορεία του ήταν η παρουσία του στον πάγκο της Εκσαζίμπασι στο πρωτάθλημα Τουρκίας.