Ανακοινώθηκε από την Κιέρι η Μάρθα Ανθούλη

Μάρθα Ανθούλη

i

© Intime

Ανακοινώθηκε από την Κιέρι η Μάρθα Ανθούλη

Sportal newsroom 16:27 - 09.06.2023

Στο ιταλικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα της η Μάρθα Ανθούλη, που ανακοινώθηκε από την Κιέρι.

Με τη φανέλα της Κιέρι θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Μάρθα Ανθούλη. Η Ελληνίδα διαγώνια ανακοινώθηκε από την ιταλική ομάδα, με την οποία είχε συμφωνήσει αρκετό καιρό πριν.

Η Ανθούλη, γεννημένη το 2004, ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της. Η νεαρή διαγώνια, αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό κατακτώντας το πρωτάθλημα και με τις εμφανίσεις της συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ομάδα της Volleyleague γυναικών.

Το ιταλικό θεωρείται ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η Κιέρι αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στο φετινό Challenge Cup στον δρόμο της προς την κατάκτηση του τροπαίου.

«Ο Παναθηναϊκός με τίμησε δίνοντας μου εμπειρίες που δε πίστευα ότι θα έχω. Περιτριγυριζόμουν καθημερινά από ανθρώπους που με βοήθησαν να γίνω καλύτερη αθλήτρια αλλά και καλύτερος άνθρωπος, συμπαίκτριες που είναι πρότυπα γυναικών και αθλητριών. Αυτή η χρόνια είχε σκαμπανεβάσματα, χαρές, λύπες, απόλαυση, πόνο, πολύ γέλιο και ένα πανέμορφο κλείσιμο. Ένα ευχαριστώ δεν αρκεί για αυτά που μου δόθηκαν. Until we meet again», είχε αναφέρει η Ανθούλη στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της.

Η Μάρθα Ανθούλη προκάλεσε αίσθηση στο ελληνικό βόλεϊ όταν έκανε το ντεμπούτο της στη Volleyleague γυναικών σε ηλικία 16 ετών με τη φανέλα του Άρη. Έχει ύψος 2,02 μέτρα και είναι ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών.