Μιλενκόσκι: «Έπρεπε να παίξουμε σε όλο το παιχνίδι όπως το πρώτο σετ - Καλή επιτυχία σε Ολυμπιακό και Μίλωνα»

Μιλενκόσκι

i

© Intime

Μιλενκόσκι: «Έπρεπε να παίξουμε σε όλο το παιχνίδι όπως το πρώτο σετ - Καλή επιτυχία σε Ολυμπιακό και Μίλωνα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:52 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 29.03.2024

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι έκανε το δικό του σχόλιο για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε θέση στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-1 σετ του ΠΑΟΚ και θα αντιμετωπίσει στον Μίλωνα το Σάββατο (30/3, 20:15) με στόχο την κούπα.

Στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του ημιτελικού, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι σχολίασε την στρατηγική του Δικεφάλου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στους φιναλίστ.

«Έπρεπε να παίξουμε σε όλο το παιχνίδι όπως το πρώτο σετ, αυτή ήταν η στρατηγική μας. Έπρεπε να έχουμε καλύτερα ποσοστά στην υποδοχή και να τους κλείσουμε τις γωνίες στις επιθέσεις τους. Στο δεύτερο σετ δεν βρήκαμε λύσεις στο σερβίς και τις επιθέσεις τους. Όλοι τους σέρβιραν καλά από το δεύτερο σετ και μετά. Ακόμη και με φλοτ σέρβις μας δημιούργησαν πρόβλημα στην υποδοχή. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία σε Ολυμπιακό και Μίλων στον τελικό του Σαββάτου».

Φαν Χάρντερεν: «Δεν βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψουμε»

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ από την άλλη, στις δηλώσεις του στάθηκε στο καλό ξεκίνημα αλλά και στο γεγονός πως δεν υπήρχε ανάλογη συνέχεια.

«Ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, καλά και επιθετικά, αλλά ο Ολυμπιακός πίεσε με το σερβίς, δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε και χάσαμε τον χαρακτήρα μας. Δεν βρίσκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψουμε. Δεν υπάρχει φαβορί για τον τελικό, ο Μίλων μπορεί να είναι μια έκπληξη.

Και οι δύο ομάδες είναι καλές, έπαιξαν μεταξύ τους στα ημιτελικά. Τώρα παίζουν σε μια ουδέτερη έδρα και οι δύο θέλουν να πάρουν το τρόπαιο, άρα κανείς δεν μπορεί να πει ποιος θα κερδίσει. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει στον τελικό, πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να επικεντρωθούμε στους δύο τελικούς του Λιγκ Καπ και να τα δώσουμε όλα εκεί».