Μπάμπιτς: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι»
i

© Intime

Μπάμπιτς: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι»

Sportal newsroom 21:18 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:18 - 20.04.2024

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του στη Βουδαπέστη και την ισοπαλία με τη Φερεντσβάρος (28-28) στον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup ήταν ο Ζέλικο Μπάμπιτς.

Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup. Η ομάδα του Πειραιά αναδείχθηκε ισόπαλη (28-28) με τη Φερεντσβάρος και η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης θα κριθεί στη ρεβάνς στο κλειστό της Ηλιούπολης.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Ζέλικο Μπάμπιτς δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του. Ο προπονητής του Ολυμπιακού σημείωσε ότι ο πρώτος ημιτελικός ήταν ένα απαιτητικό ματς.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μας. Έδειξαν σπουδαίο χαρακτήρα και αγάπη για το σύλλογο. Είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε καλά για τον επαναληπτικό γιατί μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Ευχαριστώ τους παίκτες μου και περιμένουμε τον κόσμο το ερχόμενο Σάββατο στην Ηλιούπολη σε ένα ιστορικό ματς», σημείωσε ο Ζέλικο Μπάμπιτς.

«Δώσαμε μια πραγματική μάχη σήμερα απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Το τελικό αποτέλεσμα νομίζω ήταν δίκαιο και μας δίνει την αυτοπεποίθηση αλλά και την ευθύνη να παρουσιάσουμε ακόμη καλύτεροι στον επαναληπτικό στην Ηλιόπουλη το ερχόμενο Σάββατο. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο για να πανηγυρίσουμε για πρώτη φορά μια πρόκριση σε τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου», σχολίασε ο Πέτρος Κανδύλας, αρχηγός του Ολυμπιακού.

Ο Σάββας Σάββας, αριστερός ίντερ Ολυμπιακού δήλωσε: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Παρόλα αυτά, εμείς κάναμε το παιχνίδι μας. Διότι ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να παλέψουμε. Καθώς αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Είχαμε πολύ καλή απόδοση και καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, σε μια «καυτή» έδρα. Το αποτέλεσμα αυτό μας αφήνει πολύ ευχαριστημένους. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το δεύτερο ημιτελικό που αρχίζει πάλι από την αρχή. Ειδικότερα σε ένα κατάμεστο κλειστό της Ηλιούπολης. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια και το σημαντικό αποτέλεσμα που πήραμε. Ακόμα ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στη Βουδαπέστη και μας στήριξε. Θα ήθελα να απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο μας. Να έρθουν να μας στηρίξουν, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Αλλά και να γράψουμε ιστορία, τόσο ως τμήμα χάντμπολ με την πρόκριση σε έναν ευρωπαϊκό τελικό»