Ο Ολυμπιακός υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Μπαρτσελονέτα

Ολυμπιακός πόλο ανδρών

i

© Intime

Ο Ολυμπιακός υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Μπαρτσελονέτα

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 10-5 από την Μπαρτσελονέτα για τη δέκατη αγωνιστική του Champions League πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου του Champions League πόλο ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με 10-5 από την Μπαρτσελονέτα στην Ισπανία και έμεινε στην τρίτη θέση του ομίλου.

Η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, που προερχόταν από τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα για το ελληνικό πρωτάθλημα, παρατάχθηκε χωρίς τον Φιλίποβιτς ενώ και ο Βάμος ήταν ανέτοιμος αφού απουσίασε από τις τρεις τελευταίες προπονήσεις. Ο Ολυμπιακός με επτά νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παρουσία του στο Final-8 του Βελιγραδίου.

Στον τελικό του Challenge Cup ο Απόλλωνας Σμύρνης
ΠΟΛΟ

21:30 - 22.03.2023

Στον τελικό του Challenge Cup ο Απόλλωνας Σμύρνης

Την πιο σημαντική πρόκριση της ιστορίας του πήρε ο Απόλλωνας Σμύρνης που επιβλήθηκε με 18-8 της Τενερίφης στη ρεβάνς της ήττας του με 11-10 στην Ισπανία και προκρίθηκε στους διπλούς τελικούς του Challenger Cup.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές (1-2, 2-3) στο δεύτερο οκτάλεπτο με τον Ντε Τόρο να ισοφαρίζει σε 3-3, που ήταν και το σκορ της δεύτερης περιόδου. Ένα «μπλακ άουτ» στο τρίτο οκτάλεπτο και στο ξεκίνημα του τέταρτου στοίχισε στην ομάδα του Πειραιά.

Η Μπαρτσελονέτα έφτασε στο 8-3 με τον Περόνε στον παίκτη παραπάνω πέντε περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Εκεί, τελείωσαν όλα για τον Ολυμπιακό.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Μουνιαρίθ με τρία τέρματα. Για τον Ολυμπιακό από δύο γκολ σημείωσαν ο Βάμος και ο Παπαναστασίου.