Μπλόκο της αστυνομίας σε 200 οπαδούς πριν τον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Τα ευρήματα της αστυνομίας.

i

©print screen

Μπλόκο της αστυνομίας σε 200 οπαδούς πριν τον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 21:11 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 01.04.2023

Η αστυνομία εμπόδισε 200 οπαδούς να προσεγγίσουν το γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου στο βόλεϊ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Εντοπίστηκαν βεγγαλικά και ναρκωτικά.

Στο κλειστό γυμναστήριο Τέντα στην Καλαμάτα επιχείρησαν να μεταβούν 200 οπαδοί, για τον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, αλλά η αστυνομία έβαλε στοπ.

Τα τοπικά μέσα στη Μεσσηνία αναφέρουν ότι πρόκειται για οπαδούς του ΠΑΟΚ, ενώ άλλα τονίζουν ότι και φίλοι του Ολυμπιακού σκόπευαν να μετακινηθούν στην πόλη. Σε κάθε περίπτωση, η αστυνομία έβαλε μπλόκο, ενώ εντόπισε βεγγαλικά και ναρκωτικά, τα οποία επιχείρησαν να ξεφορτωθούν οι οπαδοί (photo με τα ευρήματα).

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται: «Αναφορικά με δημοσίευμα που αναπαράγεται στο διαδίκτυο και αναφέρεται σε απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου 2023, και ενώ έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ομάδα περίπου 200 ατόμων επιβαίνοντες σε οχήματα και βαν κατευθύνθηκαν μαζικά προς την Καλαμάτα όπου και έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλου βόλεϊ.

Τα άτομα, μόλις αντιλήφθηκαν αστυνομική παρουσία στα Διόδια Αρφαρών και λίγο πριν διενεργηθεί ο έλεγχος, απέρριψαν στο πρανές του αυτοκινητοδρόμου 89 φωτοβολίδες – κροτίδες, πυρσό, 3 αυτοσχέδια πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων (τύπου στυλό), 3.6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 0.4 γραμμάρια κοκαΐνης και 1 δισκίο xanax.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι οι οποίοι έχουν προσκλήσεις και είναι διαπιστευμένοι μπορούν κανονικά να μεταβούν για να παρακολουθήσουν τον τελικό κυπέλου βόλεϊ».