Προπονητής της ΝΕ Πατρών δέχτηκε επίθεση μέσα στο κολυμβητήριο

Προπονητής της ΝΕ Πατρών δέχτηκε επίθεση μέσα στο κολυμβητήριο

Sportal newsroom 15:48 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 05.07.2023

Ο προπονητής της ΝΕ Πατρών δέχτηκε επίθεση χθες (4/7) το βράδυ μέσα στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπάνος».

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο κολυμβητήριο της Πάτρας «Αντώνης Πεπάνος», όταν ο προπονητής της ΝΕ Πατρών, Θανάσης Κοντάκος, δέχτηκε επίθεση. Συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης (4/7) γρονθοκοπήθηκε μέσα στο κολυμβητήριο με αποτέλεσμα να μετακομιστεί στο νοσοκομείο. 

Όπως αναφέρουν Μέσα από την Πάτρα ο τεχνικός είχε ένα λεκτικό επεισόδιο με μία νεαρή διαιτητή την προηγούμενη Κυριακή (2/7), σε έναν αγώνα πόλο της κατηγορίας Κ11. Ο λόγος της διαμαρτυρίας του ήταν μία απόφασή της. 

Ο πατέρας της γυναίκας λοιπόν πήγε χθες στο κολυμβητήριο την ώρα που γινόταν προπόνηση, ζητώντας τον λόγο από τον Κοντάκο. Μόνο που δεν έμεινε στην λεκτική επίθεση, αφού στη  συνέχεια χτύπησε τον προπονητή. Ο προπονητής της ΝΕ Πατρών ζαλίστηκε και χτύπησε πέφτοντας και αμέσως οι παρευρισκόμενοι κάλεσαν ασθενοφόρο. 

Μετά το συμβάν η ομάδα έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται: «Με αφορμή την απρόκλητη κι απαράδεκτη επίθεση που δέχθηκε ο προπονητής μας Θανάσης Κοντάκος στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός" έχουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής: Πρώτον, η συγκεκριμένη ενέργεια είναι σοκαριστική και το γεγονός ότι σημειώθηκε μπροστά σε νέους ανθρώπους, σε αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μας, κάνει το γεγονός πραγματικά τρομακτικό.

Δεύτερον, η ΝΕΠ στηρίζει απόλυτα τον προπονητή μας Θανάση Κοντάκο, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο των Προμίνι. Το ήθος και η εργατικότητα του προπονητή μας είναι γνωστά σε όλο το Πανελλήνιο και κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει.

Και τρίτον, η ΝΕΠ καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε φαινόμενο βίας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, πόσω μάλλον όταν αυτό γίνεται μπροστά σε νέα παιδιά. Τέτοιες ενέργειες προσβάλουν την κοινή λογική και το αθλητικό ιδεώδες και φυσικά τις αρχές που πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια η ΝΕΠ».