Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Άντρο Μπούσλιε
i

© ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Άντρο Μπούσλιε

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:31 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:31 - 04.07.2023

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Άντρο Μπούσλιε για την ανδρική ομάδα πόλο του συλλόγου.

Με το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Άντρο Μπούσλιε. Ο Κροάτης αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά και θα παραμείνει στο ρόστερ.

Ο Μπούσλιε ήταν στην ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ στο Final 4 της Γένοβας το 2018 στον τελικό απέναντι στην Προ Ρέκο. Ο σπουδαίος Κροάτης αμυντικός επέστρεψε στην ομάδα του Πειραιά το καλοκαίρι του 2021.

Ο Μπούσλιε είναι η δεύτερη ανανέωση που ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό μετά από εκείνη του Γιώργου Δερβίση. Στο τιμόνι της ομάδας του Πειραιά θα είναι τη νέα σεζόν ο Χρβόγιε Κόλιανιν.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άντρο Μπούσλιε. Ο διεθνής Κροάτης αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Άντρο Μπούσλιε στο olympiacossfp.gr: «Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν. Ελπίζω να συνεχίσουμε να κατακτούμε τίτλους και να είμαστε ικανοποιημένοι. Ολυμπιακός για πάντα», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το νταμπλ τη φετινή σεζόν. Το πρωτάθλημα, που κατέκτησε κόντρα στη Βουλιαγμένη, ήταν ο 300ός ομαδικός τίτλος για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν και στο final 8 του Βελιγραδίου και κατέλαβαν την πέμπτη θέση.