Τέλος από τον ΝΟ Πατρών ο Ντόσκας

Τέλος από τον ΝΟ Πατρών ο Ντόσκας

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:29 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 29.05.2024

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Ντόσκα.

Ο Γιώργος Ντόσκας αποτελεί παρελθόν από τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών. Ο Έλληνας προπονητής καθοδήγησε την ομάδα της Πάτρας και πέτυχε τον στόχο της παραμονής στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Ναυτικός όμιλος Πατρών θα αγωνίζεται στην Α1 πόλο ανδρών και την επόμενη σεζόν. Η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα επικράτησε 8-7 των Χανίων στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τα Play out του πρωταθλήματος. Ο ΝΟ Πατρών έκανε το 2-0 στη σειρά και εξασφάλισε την παραμονή του στην κορυφαία κατηγορία. Τα Χανιά, από την άλλη, υποβιβάστηκαν στην Α2 πόλο ανδρών.

«Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Ντόσκα.

Ο Γιώργος οδήγησε την ομάδα μας με μεγάλη επιτυχία στην επιστροφή της στη Α1 εθνική κατηγορία, πετυχαίνοντας το στόχο της παραμονής. Δημιούργησε ένα αξιόμαχο σύνολο συνδυάζοντας ιδανικά τον ενθουσιασμό και το ταλέντο των νεαρότερων αθλητών με την εμπειρία των μεγαλύτερων, ενώ πέτυχε συνολικά 8 νίκες μέσα στη χρονιά.

Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι κάνει», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Πάτρας για τον Έλληνα προπονητή.

«Ήμουν και είμαι πολύ χαρούμενος για την συνεργασία με τον ΝΟΠ, καθώς καταφέραμε και πετύχαμε ένα δύσκολο στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή.

Προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στην ομάδα και τη νέα χρονιά, όμως ο ΝΟΠ θα είναι μια ομάδα που θα την θυμάμαι.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους παίκτες μου, τον πρόεδρο, Γ. Μάνεση, τον συνεργάτη μου Βασίλη Λαμπάτο, τον έφορο μου Γιώργο Θωμόπουλο και τον έφορο Νικό Φιλόπουλο που χωρίς αυτό δεν θα μπορούσε να είχαν γίνει πολλά πράγματα στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΝΟΠ», δήλωσε ο Γιώργος Ντόσκας στην ιστοσελίδα pelop για το «διαζύγιό» του με την ομάδα του Ναυτικού ομίλου Πατρών.