Οικονόμου: «Η εθνική πόλο έτοιμη να γράψει άλλη μια χρυσή σελίδα»

Γιάννης Οικονόμου

i

© Intime

Οικονόμου: «Η εθνική πόλο έτοιμη να γράψει άλλη μια χρυσή σελίδα»

Sportal newsroom 17:43 - 27.07.2023

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου συνεχάρη την Εθνική πόλο ανδρών για την πρόκρισή της στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα θα διεκδικήσει η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών. Η «γαλανόλευκη» νίκησε με 13-7 τη Σερβία στον ημιτελικό και έχει μπροστά της μία ακόμη μεγάλη πρόκληση κόντρα στην Ουγγαρία το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου, συνεχάρη την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών για την πρόκρισή της στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου. Ο Γιάννης Οικονόμου σημείωσε ότι τα καλύτερα έρχονται.

Η ανάρτηση του Γιάννη Οικονόμου: «Μετά από μια μεγαλειώδη εμφάνιση, εμφατικά δηλωτική των τεράστιων δυνατοτήτων της, η εθνική ομάδα του Πόλο πέρασε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και ετοιμάζεται να γράψει άλλη μια "χρυσή" σελίδα στην ιστορία του ελληνικού πόλο. Τα καλύτερα έρχονται και θα είναι πολλά, γιατί αυτή η ομάδα είναι πανάξια».

«Εμείς εδώ γράφουμε ιστορία. Τα παιδιά ήταν εκπληκτικά στην άμυνα κυρίως, αλλά και στην επίθεση έκαναν πολλά σωστά πράγματα. Έχουμε όμως άλλο ένα ματς και πρέπει να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε για τον τελικό.

Τόπος θριάμβου η Ιαπωνία για τα ελληνικά χρώματα: Τρία μετάλλια οι Εθνικές ομάδες στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου
ΠΟΛΟ

13:08 - 27.07.2023

Τόπος θριάμβου η Ιαπωνία για τα ελληνικά χρώματα: Τρία μετάλλια οι Εθνικές ομάδες στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου

Η Εθνική ομάδα πόλο προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος που γίνεται στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας. Είναι το τρίτο μετάλλιο που κατακτά ελληνική εθνική ομάδα ανδρών ή γυναικών στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Πρέπει να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Θα διαχειριστούμε καλύτερα τα συναισθήματά μας αυτή τη φορά. Γι’ αυτό να μην μας στέλνουν μηνύματα και στους παίκτες για να συγκεντρωθούμε. Μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή, το αισθανόμαστε. Δεν ξέρουμε ακόμη τον αντίπαλο, αλλά νομίζω αυτή τη φορά θα διαχειριστούμε καλύτερα. Ο κάθε παίκτης ξεχωριστά ήταν έτοιμος σε αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι με τις ΗΠΑ που σοβαρευτήκαμε και το γυρίσαμε στο τέλος, έδειξε ότι είμαστε μία γροθιά. Δείξαμε ομαδικότητα και αυτά τα στοιχεία τα βγάλαμε και σήμερα. Πρέπει να το ξεχάσουμε όμως γιατί έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι», σημείωσε μετά την πρόκριση στον τελικό ο Θοδωρής Βλάχος.