Η ελληνική «ραψωδία» κόντρα στη Σερβία: Όλα τα γκολ της Εθνικής στον ημιτελικό (vid)
i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Η ελληνική «ραψωδία» κόντρα στη Σερβία: Όλα τα γκολ της Εθνικής στον ημιτελικό (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 13:19 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 27.07.2023

Η Ελλάδα επιβλήθηκε με 13-7 της Σερβίας και προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Δείτε όλα τα γκολ που σημείωσε η Εθνική ομάδα.

Η Εθνική ομάδα πόλο θριάμβευσε με 13-7 κόντρα στη Σερβία στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η Ελλάδα, έπαιξε υποδειγματικά άμυνα, δεν άφησε τους χρυσούς Ολυμπιονίκες να κάνουν το παιχνίδι τους και πήρε την πρόκριση στον τελικό.

Παράλληλα, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Αυτή θα είναι η 17η συμμετοχή της Ελλάδας στη μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η Ελλάδα έδειξε τις προθέσεις της από το ξεκίνημα του αγώνα. Έχοντας καλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω και με τον Μάνο Ζερδεβά να κάνει καθοριστικές αποκρούσεις, η Ελλάδα δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

«Πρέπει να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Θα διαχειριστούμε καλύτερα τα συναισθήματά μας αυτή τη φορά. Γι’ αυτό να μην μας στέλνουν μηνύματα και στους παίκτες για να συγκεντρωθούμε. Μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή, το αισθανόμαστε. Δεν ξέρουμε ακόμη τον αντίπαλο, αλλά νομίζω αυτή τη φορά θα διαχειριστούμε καλύτερα» σημείωσε μεταξύ άλλων μετά το τέλος του ημιτελικού ο Θοδωρής Βλάχος.