Ήττα για τον ΠΑΟΚ από την Όλντενμπουργκ
i

© Intime

Ήττα για τον ΠΑΟΚ από την Όλντενμπουργκ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 37-22 από την Όλντενμπουργκ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF European Women's League.

Αποκλείστηκε, ουσιαστικά, από τη συνέχεια του EHF European Women's League ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε με 37-22 από την Όλντενμπουργκ στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.

Ο αγώνας έγινε στην Κοζάνη με τυπικά γηπεδούχο τη γερμανική ομάδα. Η ρεβάνς θα γίνει την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο ίδιο γήπεδο. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής από το ξεκίνημα.

Η Όλντενμπουργκ ξεκίνησε τον αγώνα με ένα γρήγορο 3-0 εκμεταλλευόμενη το μούδιασμα του ΠΑΟΚ. Η διαφορά έφτασε στο 7-2 αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης μείωσε σε 10-7 και 12-9. Ωστόσο, οι Γερμανίδες είχαν τον έλεγχο και έφτασαν στο 18-10 του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με γκολ των Σεβδίλη και Μουράτοβιτς. Η Όλντενμπουργκ έκανε σερί 5-0 και εκεί ουσιαστικά τελείωσε και το ματς αφού ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να μπει και πάλι στη διεκδίκηση της νίκης.

ΠΑΟΚ mαteco (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 2, Κερλίδη 3, Βράνσιτς 4, Μπουλάτοβιτς, Καπρινιώτη, Σαμολαδά 1, Μουράτοβιτς 4, Σεβδίλη 5, Αζεβέδο, Ζενέλι, Μποριζόφσκα, Τομάσεβιτς, Κουλούρη, Μπροκάρντο 3, Μιλόγιεβιτς.

Το live τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς στον Γιαννακόπουλο, η διακοπή στον Σλούκα και ο λόγος της απουσίας του από τη συνέντευξη Τύπου (vid)
EUROLEAGUE

22:13 - 22.09.2023

Το live τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς στον Γιαννακόπουλο, η διακοπή στον Σλούκα και ο λόγος της απουσίας του από τη συνέντευξη Τύπου (vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου για το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τον βοηθό του να εξηγεί τον λόγο, ενώ ο Κώστας Σλούκας έβαλε τα γέλια στο τηλεφώνημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Σέρβο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Ξέραμε εξ' αρχής τη δυναμική της αντιπάλου μας, από που προέρχεται. Είχαμε ένα δύσκολο έργο, και αυτό που συζητήσαμε όλο αυτό το διάστημα είναι ότι από αυτά τα παιχνίδια έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα. Προσπαθήσαμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο το οποίο είχαμε στήσει για το παιχνίδι, και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Η αλήθεια είναι ότι στα σημεία στα οποία είχαμε υπομονή, πήραμε πράγματα και από την άμυνα και από την επίθεση, ανεξαρτήτως του σκορ. Είχαμε κάποια διαστήματα στα οποία λειτουργήσαμε πολύ καλά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτριών. Είναι σημαντικό πως υπάρχει ένα ροτέισον στο οποίο αξιοποιούνται όλες οι παίκτριες. Η ομάδα αυτή έχει να δώσει πολλά πράγματα, είμαστε ακόμα στην αρχή. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Θα πάμε με την ίδια λογική και στο παιχνίδι της Κυριακής, προσπαθώντας να πάμε ένα «κλικ» πιο κάτω το αποτέλεσμα, θέλοντας να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Συγχαρητήρια στην ομάδα, γιατί όλες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για 60 λεπτά», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Πελεκίδης.