Ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού της Volley League με τον Παναθηναϊκό

Ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού της Volley League με τον Παναθηναϊκό

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:22 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:43 - 03.04.2024

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεση των εισιτήριων του δεύτερου τελικού της Volley League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού της της Volley League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Οι δύο «αιώνιοι» τίθενται αντιμέτωποι με φόντο τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το Κύπελλο πριν λίγα 24ωρα στο Final 4 της Λάρισας.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 σετ του Μίλωνα και με σκορ 3-2 στους μεταξύ τους ημιτελικούς θα διεκδικήσει το repeat κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το τριφύλλι ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ με σκορ 3-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Οι τελικοί της Volley League αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 11 Απριλίου και η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έχει το πλεονέκτημα έδρας.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του δεύτερου τελικού της Volley League Ανδρών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα (15/4) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ενημερώνει τους φιλάθλους του για τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν σήμερα, Τετάρτη (3/4) και διατίθενται:

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.

Β) Καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Οι τιμές των εισιτηρίων: 5€, 10€, 15€, 20€, 25€», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

«Αιώνιοι» τελικοί τέσσερα χρόνια μετά

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League τέσσερα χρόνια μετά. Τη σεζόν 2019-2020, που σημαδεύτηκε από τη διακοπή λόγω κορωνοϊού, οι δύο «αιώνιοι» τέθηκαν αντιμέτωποι στους τελικούς.

Η ομάδα του Πειραιά πήρε την πρόκριση κόντρα στον Φοίνικα Σύρου και το τριφύλλι ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά. Στους τελικούς, που έγιναν κεκλεισμένων των θυρών ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο με 2-0 στη σειρά.

Επιστροφή στα Κύπελλα για τον Ολυμπιακό, σήκωσε το 17ο σε τελικό - θρίλερ με τον πανάξιο Μίλωνα
ΒΟΛΕΙ

22:49 - 30.03.2024

Επιστροφή στα Κύπελλα για τον Ολυμπιακό, σήκωσε το 17ο σε τελικό - θρίλερ με τον πανάξιο Μίλωνα

Έπειτα από ένα απίθανο παιχνίδι που οδηγήθηκε στο tie brake, o Ολυμπιακός επικράτησε του δυναμικού Μίλωνα και πανηγύρισε τη νίκη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Με 3-2 σετ, οι Πειραιώτες έφτασαν στην κατάκτηση του τροπαίου, το οποίο είναι το 17ο στην ιστορία τους.

Ήταν η επιστροφή του τριφυλλιού στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 14 χρόνια και τη σεζόν 2005-2006. Τις επόμενες δύο σεζόν το πρωτάθλημα κατέληξε στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα, ωστόσο δεν διεξήχθησαν πλέι οφ αλλά έγινε νέο μίνι πρωτάθλημα και ο πρωταθλητής στέφθηκε με βαθμολογία.

Τη σεζόν 2022-2023 ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στους τελικούς. Η ομάδα του Πειραιά, που είχε και το πλεονέκτημα έδρας, κατέκτησε το πρωτάθλημα με 3-1 στη σειρά.