Στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν η Μαρία Τσιτσιγιάννη
i

© ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν η Μαρία Τσιτσιγιάννη

Sportal newsroom 17:46 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:46 - 22.06.2023

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Μαρία Τσιτσιγιάννη, που ανανέωσε το συμβόλαιό της με την ομάδα του Πειραιά.

Η Μαρία Τσιτσιγιάννη ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Ολυμπιακό. Η Ελληνίδα διαγώνια θα παίζει και τη νέα σεζόν στην ομάδα του Πειραιά.

Η Μαρία Τσιτσιγιάννη είναι η πέμπτη ανανέωση από το περσινό ρόστερ που ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Είχαν προηγηθεί αυτές των Τζίνας Λαμπρούση, Μελίνας Εμμανουηλίδου, Μίλιτσα Κούμπουρα και Τζούλια Καράρο.

Θυμίζουμε ότι στον πάγκο του Ολυμπιακού θα κάθεται και τη νέα σεζόν ο Λορέντζο Μιτσέλι. Ο Ιταλός προπονητής καθοδήγησε την ομάδα του Πειραιά τη φετινή σεζόν.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Τσιτσιγιάννη. Η διεθνής Ελληνίδα διαγώνια υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Μαρίας Τσιτσιγιάννη στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα του Ολυμπιακού, μία ομάδα με πολλές απαιτήσεις και υψηλούς στόχους. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τις συμπαίκτριες μου και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εύχομαι η καινούργια χρονιά να μας βρει όλους υγιείς», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο Χρήστος Μπαφές στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι δουλειά, ήμουν στην εντατική και νόμιζα ότι μου λέει ψέματα η γυναίκα μου για τη Μαδρίτη»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:05 - 22.06.2023

Ο Χρήστος Μπαφές στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι δουλειά, ήμουν στην εντατική και νόμιζα ότι μου λέει ψέματα η γυναίκα μου για τη Μαδρίτη»

Ο Χρήστος Μπαφές ξεδιπλώνει την ιστορία του φετινού Ολυμπιακού, σε μια συνέντευξη - ποταμό στο Sportal. Ο αθλητικός διευθυντής των νταμπλούχων Ελλάδας μιλάει για τη φετινή πορεία, συγκινεί όταν θυμάται τις μέρες που τον ταλαιπωρούσε σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ εξηγεί ότι για εκείνον ο Ολυμπιακός δεν είναι δουλειά, αλλά η ζωή του.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών όπου και έχασε τον τίτλο από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Πειραιά έμεινε εκτός final 4 του Κυπέλλου γνωρίζοντας την ήττα από τον ΑΟ Θήρας σε νοκ άουτ προημιτελικό. Στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε στην οκτάδα του CEV Cup από την Ταργκοβίστε.