Παραμένει στον Ολυμπιακό η Εμμανουηλίδου
i

© ερασιτέχνη Ολυμπιακός

Παραμένει στον Ολυμπιακό η Εμμανουηλίδου

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:27 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:47 - 14.06.2023

Η Μελίνα Εμμανουηλίδου παραμένει στον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Πειραιά να ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η Μελίνα Εμμανουηλίδου. Η Ελληνίδα κεντρική υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Η Μελίνα Εμμανουηλίδου έπαιξε για πρώτη φορά στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2015-2016 και παρέμεινε στην ομάδα για δύο χρόνια. Στη συνέχεια αγωνίστηκε από το 2018 μέχρι το 2021 στον ΑΟ Θήρας.

Το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Με τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά έχει κατακτήσει δύο νταμπλ.

Την περσινή σεζόν, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος χάνοντας τον τίτλο με «σκούπα» από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Πειραιά έμεινε εκτός Final 4 στον Κύπελλο αφού αποκλείστηκε σε νοκ άουτ προημιτελικό από τον ΑΟ Θήρας.

Ο Ολυμπιακός θα πορευθεί τη νέα σεζόν με τον Λορέντζο Μιτσέλι στον πάγκο του. Μέχρι στιγμής, έχει ανακοινωθεί και η ανανέωση του συμβολαίου της Τζίνας Λαμπρούση. 

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μελίνα Εμμανουηλίδου. Η διεθνής Ελληνίδα κεντρική υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Μελίνας Εμμανουηλίδου στο olympiacossfp.gr: «Συνεχίζω στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Δύο ακόμα χρόνια στον Ολυμπιακό! Βρίσκομαι αρκετά χρόνια στην ομάδα, έχω μεγαλώσει εδώ, έχω ζήσει πολλά. Στόχος μας είναι να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή, να επιστρέψει στα τρόπαια. Προσωπικά, θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Είμαι πολύ αισιόδοξη για τη νέα σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.