Συνεχίζει στον Ολυμπιακό η Τζούλια Καράρο
i

© ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό η Τζούλια Καράρο

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:16 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 20.06.2023

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της Τζούλια Καράρο.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα πασάρει και τη νέα σεζόν η Τζούλια Καράρο. Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της Ιταλίδας πασαδόρου. Θυμίζουμε ότι η Καράρο είχε αφιχθεί στον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. 

Η Τζούλια Καράρο είναι η τέταρτη ανανέωση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Προηγήθηκαν αυτή της Τζίνας Λαμπρούση, της Μελίνας Εμμανουηλίδου, και της Μίλιτσα Κούμπουρα. Θυμίζουμε ότι και ο προπονητής Λορέντζο Μιτσέλι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Τζούλια Καράρο. Η Ιταλίδα πασαδόρος υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Τζούλια Καράρο στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας και την επόμενη σεζόν. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε καλά πράγματα», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν έμεινε εκτός του Final 4 του Κυπέλλου αφού αποκλείστηκε σε νοκ άουτ προημιτελικό από τον ΑΟ Θήρας. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Πειραιά έφτασε μέχρι τους τελικούς όπου και απώλεσε τον τίτλο από τον Παναθηναϊκό με «σκούπα» στη σειρά. 

Στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στο CEV Cup όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά όπου και αποκλείστηκε από την Ταργκοβίστε. «Κομβικό το πρώτο σετ, όλο το ματς ήταν αυτό το σημείο. Είχαμε την ευκαιρία να το κατακτήσουμε, ακόμα και στο 24-22 και στο 24-23 και στη συνέχεια, όμως δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας, μας επηρέασε, μετά δεν είχαμε την ίδια δύναμη και ενέργεια στην επίθεση, είχαμε και κάποια θέματα στην υποδοχή στο δεύτερο σετ. Στο πρώτο σετ, έπρεπε να έχουμε πιο καθαρό μυαλό στο τέλος και να το κατακτούσαμε», είχε δηλώσει τότε ο Λορέντζο Μιτσέλι.