Αναχώρησε για Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός (gallery)

Η αναχώρηση του Ολυμπιακού

i

© Intime

Αναχώρησε για Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός (gallery)

Sportal newsroom 17:56 - 03.03.2023

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αναχώρησε για Τελ Αβίβ όπου θα αγωνιστεί με τη Μακάμπι στον πρώτο τελικό του Challenge Cup.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε την Παρασκευή για το Τελ Αβίβ. Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι αντιμετωπίζει την Κυριακή (5/3, 20:30) τη Μακάμπι στον πρώτο τελικό του Challenge Cup.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό μετά από επική ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες διεκδικούν το τρίτο Ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του στον όγδοο τελικό που θα αγωνιστούν. 

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Κηφισιά στο πρωτάθλημα της Volleyleague ενώ προέρχεται από σπουδαία νίκη - πρόκριση στη Σύρο απέναντι στον τοπικό Φοίνικα. 

«Μετά το ταξίδι στη Σύρο και τα δυνατά ματς με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το χαρακτήρα των παικτών μου. Πήραμε τη νίκη, πήραμε σημαντικούς βαθμούς για τη βαθμολογία. Πρέπει να ξεκουραστούμε, έρχονται ευρωπαϊκοί τελικοί», δήλωσε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι μετά το ματς στο Ζηρίνειο.

«Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου, γιατί ανταπεξέρχεται σε κάθε δοκιμασία. Με τον καιρό, γινόμαστε καλύτεροι. Υπάρχει κούραση, αλλά είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι», σημείωσε με τη σειρά του ο Δημοσθένης Λινάρδος μετά τη νίκη κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων. 

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση του Ολυμπιακού στη gallery που ακολουθεί