Sold out ο πρώτος τελικός της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό

Μακάμπι βόλεϊ

i

© ss instagram

Sold out ο πρώτος τελικός της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 21:23 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:23 - 21.02.2023

Η Μακάμπι ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Κατάμεστη θα είναι Shlomo Group Arena στον πρώτο τελικό του Challenge Cup ανάμεσα στη Μακάμπι και τον Ολυμπιακό. Οι Ισραηλινοί άλλαξαν έδρα για το ματς που θα γίνει στις 5 Μαρτίου αντί για τις 8 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Μακάμπι, τα εισιτήρια του πρώτου τελικού εξαντλήθηκαν. Οι Ισραηλινοί, μάλιστα, ζητούν συγγνώμη από όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήρια αφού η ζήτηση ήταν τεράστια.

«Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά, ζητάμε συγγνώμη σε όσους δεν προλάβαιναν. Εκτός από μερικά εισιτήρια που έμειναν και εν αναμονή διακανονισμού, όλα τα εισιτήρια για τον τελικό του Challenge Cup εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά», αναφέρει η ανακοίνωση της Μακάμπι για τον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Σημειώνεται ότι η ρεβάνς στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 20:00 το βράδυ. Μένει να δούμε ποια θα είναι η έδρα του αγώνα, αφού ο Ολυμπιακός εξετάζει είτε το ΣΕΦ είτε ακόμη και το κλειστό του ΟΑΚΑ.