Ο Ολυμπιακός έφτασε τις 100 σερί νίκες στην Α1 πόλο γυναικών

Ολυμπιακός πόλο γυναικών

i

© Intime

Ο Ολυμπιακός έφτασε τις 100 σερί νίκες στην Α1 πόλο γυναικών

Πηνελόπη Παπαδήμου 21:03 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:23 - 27.10.2023

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 13-6 τη Γλυφάδας για την έκτη αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών και έφτασε τις 100 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.

Το νικηφόρο του σερί στην Α1 πόλο γυναικών διεύρυνε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 13-6 της Γλυφάδας για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη έγραψε για μία ακόμη φορά ιστορία. Ο Ολυμπιακός έφτασε τις 100 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.

Η τελευταία ήττα του Ολυμπιακού ήταν στις 11 Μαΐου 2019. Τότε, η ομάδα του Πειραιά έχασε με 8-6 (στα πέναλτι, 4-4 κανονική διάρκεια) από τη Βουλιαγμένη στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Στο ματς με τη Γλυφάδα, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 3-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο οκτάλεπτο. Τα δύο τέρματα της Σάντα διαμόρφωσαν το 5-0 του Ολυμπιακού στην εκκίνηση της δεύτερης περιόδου. Εκεί, ουσιαστικά τελείωσαν όλα αφού η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη.

«Αυτό είναι το DNA του Ολυμπιακού: Μόνο νίκες! Αυτό στοχεύουμε, για αυτό δουλεύουμε καθημερινά. Ξέρουμε και εμείς και τα κορίτσια τι πρεσβεύουμε σε αυτό το σωματείο. Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι, κλείσαμε ένα κύκλο με παιχνίδια Τετάρτη-Σάββατο, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ιδιαίτερα απαιτητικά παιχνίδια, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Μέχρι στιγμής, η ομάδα έχει ανταποκριθεί στα πράγματα που έχω ζητήσει. Θα ξεκουραστούμε και θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για το ματς που έχουμε στην Ισπανία. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής, σήμερα, στα νεαρά κορίτσια, ανταποκρίθηκαν πολύ καλά», δήλωσε μετά το τέλος του ματς με τη Γλυφάδα ο Δημήτρης Κραβαρίτης.

Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός: «Αλλοίωση πρωταθλήματος χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ τραυματισμό - Θα καταδείξουμε τις ανεπίσημες αλληλογραφίες»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:56 - 27.10.2023

Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός: «Αλλοίωση πρωταθλήματος χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ τραυματισμό - Θα καταδείξουμε τις ανεπίσημες αλληλογραφίες»

Θέση για την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου πήρε ο Ολυμπιακός, με αφορμή την ποινή που έλαβε για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR 13-6

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 4-2, 3-1, 3-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Ξενάκη 1, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα 3, Βασιλική Πλευρίτου 3, Τζωρτζακάκη 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Κωνσταντοπούλου, Δρακωτού 1, Χριστοδούλου 1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου, Μουστακαρία, Αναστασία Λούδη 1, Γρηγοροπούλου, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου 2, Φράνκι, Ο’Ράιλι 1, Φουντωτού 2, Πιοβάν, Κουρέτα, Τσιάρα, Σαλταμανίκα, Σταυρίδου.