«Ξεμούδιασμα» στο Τολό για τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή πριν τον τελικό του χάντμπολ
i

© ερασιτέχνης Ολυμπιακός

«Ξεμούδιασμα» στο Τολό για τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή πριν τον τελικό του χάντμπολ

Sportal newsroom 16:31 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 09.05.2023

Οι παίκτες του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή χαλάρωσαν στο Τολό πριν τον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών.

Έτοιμη για τον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ναύπλιο είναι η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Την Τρίτη (9/5) στις 19:15 (ΕΡΤ 3), μετά τη νίκη (24-21) επί της ΑΕΚ στην ημιτελική «μάχη», οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΑΣΕ Δούκα στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας, στον μεγάλο τελικό, με στόχο την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου της σεζόν, μετά το Super Cup.

Το πρωί της Τρίτης, μέσα σε όμορφο κλίμα, οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν τη βόλτα τους στην παραλία του Τολού, χαλάρωσαν και γέμισαν τις «μπαταρίες» τους, λίγες ώρες πριν από τον τελικό της διοργάνωσης με τον Δούκα.

«Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, στην άμυνα, η οποία θεωρώ ότι ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά. Πήραμε μεγάλη βοήθεια και από τον Μπάουερ, ο οποίος σήμερα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση. Από εκεί και πέρα, η αποχή των τριών εβδομάδων δεν βοήθησε την ομάδα να έχει ρυθμό στην επίθεση, παρόλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς, ας μην ξεχνάμε ότι παίζαμε απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, αλλά όπως είπα και στα παιδιά, κάναμε μια νίκη. Αυτό που έχει σημασία, είναι αύριο να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και απέναντι στον Δούκα, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, να μείνουμε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο», σημείωσε ο Νίκος Γραμματικός μετά τον νικηφόρο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ.

© ερασιτέχνης Ολυμπιακός