Λόντσαρ: «Περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού»
i

© Intime

Λόντσαρ: «Περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού»

Ο Λούκα Λόνσαρ δήλωσε περήφανος που ανήκει στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης της ομάδας πόλο ανδρών του συλλόγου.

Χαρούμενος που ανήκει στον Ολυμπιακό είναι ο Λούκα Λόντσαρ. Ο νέος φουνταριστός της ομάδας πόλο ανδρών του συλλόγου του Πειραιά θα είναι δίδυμο με τον Δημήτρη Νικολαΐδη, αφού ο Κώστας Μουρίκης και ο Χριστόδουλος Κολόμβος αποχώρησαν.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πρώτη του συγκέντρωση το απόγευμα της Δευτέρας 21 Αυγούστου. Η ομάδα του Πειραιά έχει νέο προπονητή τον Χρβόγιε Κόλιανιν, που αντικατέστησε τον Ιγκόρ Μιλάνοβιτς που κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού μία σεζόν.

«Χαιρετώ τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Είμαι ο Λούκα Λόντσαρ και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στη νέα μου ομάδα, τον Ολυμπιακό. Χαίρομαι που είμαι μέλος σε ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ελπίζω, να κάνουμε μια καλή πορεία αυτή τη σεζόν, να κερδίσουμε όσο περισσότερους τίτλους μπορούμε για τον Ολυμπιακό. Είναι, πραγματικά, ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, βρίσκομαι σε μία πολύ όμορφη πόλη και είμαι πολύ περήφανος που ανήκω εδώ. Είναι η πρώτη μου προπόνηση εδώ, αλλά και η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ξεκινήσαμε όλοι μαζί, οι προπονήσεις θα είναι δυνατές, θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε όλα όσα θέλουμε», ανέφερε ο Λούκα Λόντσαρ.

Από την πλευρά του, ο Κροάτης τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», Μάρκο Μπίγιατς, είπε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι πίσω στην Αθήνα, που επιστρέψαμε στην πισίνα με τον Ολυμπιακό. Ξεκινάμε μία χρονιά, με νέους στόχους, νέες προκλήσεις και ελπίζουμε να τα πάμε όσο καλύτερα μπορούμε και να προσφέρουμε στον κόσμο όσο περισσότερες χαρούμενες στιγμές γίνεται».

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την περασμένη σεζόν το εγχώριο νταμπλ. Στο Champions League η ομάδα του Πειραιά έφτασε στο final - 8 και έμεινε εκτός ημιτελικών καταλαμβάνοντας τελικά την πέμπτη θέση.