Με το βλέμμα στο Super Cup ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή
i

© Intime

Με το βλέμμα στο Super Cup ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στο Super Cup με αντίπαλο την ΑΕΚ (18/9, 20:15) για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Οι Πειραιώτες, μετά το τέλος των φιλικών αγώνων, στρέφουν την προσοχή τους στην έναρξη της σεζόν και τον τελικό του Super Cup (18/9, 20:15) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Την Κυριακή (17/9) το μεσημέρι, οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στο Δαΐς, όπου στον τελικό της διοργάνωσης με τους «κιτρινόμαυρους», θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Σήμερα, Παρασκευή (15/9) μεσημέρι, τελέστηκε στο «μπαλόνι» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ο ετήσιος Αγιασμός της ομάδας χάντμπολ του Πειραιά.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, ήμασταν καλοί και σοβαροί για 60 λεπτά. Κάναμε αρκετά λάθη, αλλά είχαμε και πολλές καλές προσπάθειες, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Η Ανόρθωση ήρθε από πολλά και δυνατά φιλικά και επιβάρυνση, όμως εγώ κοιτάω την ομάδα μου και είμαι ευχαριστημένος και από τα 60 λεπτά. Έπαιξαν όλοι, ήταν ένα καλό φιλικό, συνεχίζουμε. Θα ξεκουραστούμε τώρα και θα ετοιμαστούμε για τη Δευτέρα», δήλωσε ο Νίκος Γραμματικός μετά το τέλος του φιλικό με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Στην ΕΡΤ 3 ο τελικός του Super Cup

Από τη Δημόσια τηλεόραση θα μεταδοθεί ο τελικός του Super Cup χάντμπολ ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή. Ο αγώνας ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ένωση και την ομάδα του Πειραιά που πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο θα γίνει στο αθλητικό κέντρο Δαΐς στις 18 Σεπτεμβρίου στις 20:15 το βράδυ.

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τη συμφωνία με την ΕΡΤ για την μετάδοση του 3ου τελικού του Σούπερ Καπ Ανδρών ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:15 (νέα ώρα) στο Αθλητικό Κέντρο Δαϊς με απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Η επίσημη συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/9 ώρα 13:00 στο Δαϊς», αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.