Το ΟΑΚΑ καταπράσινο - Πως θα γίνει η έδρα του Παναθηναϊκού

Το ΟΑΚΑ καταπράσινο - Πως θα γίνει η έδρα του Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 10:53 - 15.09.2023

Πως θα μπορούσε να είναι το καταπράσινο κλειστό του ΟΑΚΑ όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται «πυρετωδώς» για το ξεκίνημα της νέας σεζόν εδώ και περισσότερες από τρεις εβδομάδες. Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, «πυρετώδεις» είναι και οι εργασίες στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ.

Οι πρώτες αλλαγές στην έδρα του Παναθηναϊκού έχουν ήδη ξεκινήσει και ο στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί έως ότου ξεκινήσουν τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει και τις πρώτες αλλαγές στο ΟΑΚΑ.

Αρχικά το νέο παρκέ, στα πρότυπα του NBA, το οποίο έχει έρθει και θα τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, θα αυξηθεί και η χωρητικότητα του γηπέδου κατά 300 θέσεις, μιας και θα αλλάξει η διαρρύθμιση των θέσεων στο παρκέ.

I feel Devotion: Euroleague και Sportal μαζί μέχρι το 2025!
EUROLEAGUE

13:07 - 14.09.2023

I feel Devotion: Euroleague και Sportal μαζί μέχρι το 2025!

Η... βόμβα της χρονιάς: Το Sportal είναι από σήμερα και για την επόμενη διετία Official Media Partner της Euroleague και μαζί με εσάς σας περιμένουμε για το πιο γοητευτικό μπασκετικό ταξίδι. Αποκλειστικά βίντεο, αποκλειστικές συνεντεύξεις, διαγωνισμοί και πολλά ακόμα στο πιο... μπασκετικό σάιτ της Ελλάδας. Καλώς ήρθατε.

Οι πολυθρόνες που υπήρχαν περιμετρικά του παρκέ θα φύγουν και στη θέση τους θα μπουν τρεις σειρές από θέσεις, στα πρότυπα του NBA, με την τοποθέτησή τους να έχει ήδη ξεκινήσει. Τέλος, θα αντικατασταθούν οι κόκκινες καρέκλες στα επίσημα, ενώ θα δημιουργηθεί και δεύτερο vip lounge.

Εμείς... φανταστήκαμε πως μπορεί να είναι το ΟΑΚΑ όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλες του οι εργασίες. Και φυσικά το φανταστήκαμε και το δημιουργήσαμε καταπράσινο.

Δείτε το: