Με Αταμάν, αλλά χωρίς Βιλντόζα και Γκριγκόνις η προπόνηση του Παναθηναϊκού - Τα δεδομένα για τον Αργεντινό

Λούκα Βιλντόζα

Με Αταμάν, αλλά χωρίς Βιλντόζα και Γκριγκόνις η προπόνηση του Παναθηναϊκού - Τα δεδομένα για τον Αργεντινό

Ηλίας Λαλιώτης 22:26 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 14.09.2023

Με δύο απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το φιλικό τουρνουά της Ρόδου - Πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Βιλντόζα

Με δύο προπονήσεις στο ΟΑΚΑ συνεχίστηκε την Πέμπτη (14/9) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Στο απογευματινό πρόγραμμα έδωσε το παρών και ο Εργκιν Αταμάν, ο οποίος επέστρεψε το μεσημέρι από την Βαρκελώνη, όπου είχε υποχρεώσεις για την EuroLeague

Αντίθετα, απουσίαζε ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος είχε και σήμερα γυρίσματα με την Ευρωλίγκα στην ισπανική πόλη. Από την πλευρά του ο Λούκα βιλντοζα έκανε θεραπεία και δεν θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή την Παρασκευή (15/9) στη Ρόδο για το Nick Galis Tournament. Εκεί όπου το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τις Φενέρμπαχτσε (16/9, 17:00) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (17/9, 17:00).

Ο Αργεντινός γκαρντ υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Τρίτης (12/9) και παρότι η μαγνητική έδειξε πως απέφυγε μια μεγάλη ζημιά, θα χρειαστεί σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις περίπου 10 μέρες θεραπείας για να είναι έτοιμος. Ωστόσο, καλύτερη εικόνα θα έχουν στον Παναθηναϊκό μετά την επιστροφή από τη Ρόδο, όταν και θα έχει υποχωρήσει το πρήξιμο στο πόδι. Το σίγουρο είναι πως παραμένει αμφίβολος και για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» (23 με 24 Σεπτεμβρίου).

Από εκεί και πέρα οι Πράσινοι θα προπονηθούν την Παρασκευή (15/9) το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ και ακολούθως θα αναχωρήσουν για την Ρόδο.