Οι παίκτες της Euroleague συναντήθηκαν με τον Μποντιρόγκα - Πίτερς και Γκριγκόνις εκπροσώπησαν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Οι παίκτες της Euroleague Που εκπροσώπησαν τις ομάδες τους με τον πρόεδρο της λίγκας, Ντέγιαν Μποντίρογκα

i

Euroleague

Οι παίκτες της Euroleague συναντήθηκαν με τον Μποντιρόγκα - Πίτερς και Γκριγκόνις εκπροσώπησαν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Νίκος Καλαμπάκας 19:42 - 14.09.2023

Ο πρόεδρος της Euroleague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα συναντήθηκε με την Ένωση Παικτών της Λίγκας (ELPA) προκειμένου να τους κάνει ενημέρωση για τη νέα σεζόν και τις αλλαγές που θα έρθουν στο πρωτάθλημα. Άλεκ Πίτερς και Μάριους Γκριγκόνις εκπροσώπησαν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Η ετήσια συνάντηση των εκπροσώπων των παικτών της EuroLeague (ELPA) πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 14/9 στη Βαρκελώνη, εκεί όπου κάθε σύλλογος της διοργάνωσης εκπροσωπήθηκε από έναν παίκτη του.

Μαζί με στελέχη της Euroleague Basketball οι παίκτες συζήτησαν θέματα ενόψει της νέας σεζόν. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της λίγκας και πρόσφερε την ευκαιρία στα μέλη του Δ.Σ. να δείξουν στους παίκτες την κατεύθυνση προς την οποία οδεύει η διοργάνωση από τη σεζόν 2023-24.

Ο Πρόεδρος της Euroleague Basketball, Ντέγιαν Μποντιρόγκα ήταν ο πρώτος που πήρε τον λόγο, καλωσορίζοντας τους πάντες στη συνάντηση.

«Δεν είναι μυστικό ότι η περασμένη σεζόν ήταν μια αξέχαστη σεζόν», είπε αρχικά. «Περισσότεροι οπαδοί από ποτέ γέμισαν τα γήπεδά μας, περισσότεροι από ποτέ παρακολούθησαν τους αγώνες μας στην τηλεόραση και τις ψηφιακές πλατφόρμες. Στο γήπεδο, προσφέρατε μια κορυφαία εμπειρία με την πιο ανταγωνιστική σεζόν στην ιστορία της EuroLeague.

Θέλουμε να ακούσουμε όλες τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε για οποιαδήποτε αμφιβολία έχετε και θέλουμε να σας υποστηρίξουμε με τις πρωτοβουλίες σας, γιατί οι παίκτες είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του παιχνιδιού και η γνώμη σας έχει σημασία. Σας εύχομαι καλή σεζόν με υγεία και επιτυχία», είπε.

Ο αθλητικός διευθυντής της Euroleague Basketball Ιμπραήμ Ερκάν, μίλησε στους παίκτες για τη μεγαλύτερη αλλαγή στο σύστημα αγώνων: το Play-in Tournament, που θα πραγματοποιηθεί μετά την regular season και πριν από τα πλέι οφ. Μίλησε επίσης για τους κανόνες του προγράμματος και για το πώς ορίζονται οι «διαβολοβδομάδες» για την αποφυγή παιχνιδιών σε συνεχόμενες ημέρες.

Οι παίκτες παρακολούθησαν μια ανάλυση της συμμετοχής των φίλων της διοργάνωσης στον διαγωνισμό μέσω της τηλεόρασης, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των ψηφιακών μέσων, δείχνοντας πού βρίσκονται οι μεγαλύτερες και πιο ενεργές βάσεις θαυμαστών και σε ποιες χώρες αυξάνεται το τηλεοπτικό κοινό και οι διαδικτυακοί τηλεθεατές. Ακολούθησε μια παρουσίαση για το πώς έχει αναπτυχθεί η συμμετοχή των φιλάθλων και το ενδιαφέρον για την EuroLeague τις τελευταίες πέντε σεζόν, με τα ρεκόρ όλων των εποχών να καταρρίπτονται σε προσέλευση και επιτυχίες στα social media.

Ο Αύγουστος του Μάικ Τζέιμς
EUROLEAGUE

11:36 - 14.09.2023

Ο Αύγουστος του Μάικ Τζέιμς

Tο μενού της φετινής off season στην Euroleague είχε πολλά όμορφα πιάτα, αλλά και... ορεκτικά πολυτελείας! Το Sportal σας παρουσιάζει το σίριαλ Μάικ Τζέιμς και Ολυμπιακός που κράτησε τους οπαδούς τον Αύγουστο κολλημένους στις οθόνες τους, όμως δεν τελείωσε με happy end.

Συζητήθηκε επίσης πώς η EuroLeague κάνει μια προσπάθεια να βάλει τους παίκτες στην πρώτη γραμμή, προσφέροντας μια πλατφόρμα υψηλής ποιότητας για την προώθηση τους. Το A Quarter με τον Κάιλ Χάινς και το The Player's View με τους Τζέικ Κοέν και Μάικλ Ρο ήταν μερικά από τα παραδείγματα. Οι Κοέν και Χάινς ήταν παρόντες στη συνάντηση, εκπροσωπώντας τη Μακάμπι Playtika Τελ Αβίβ και την Αρμάνι Μιλάνο, αντίστοιχα.