Με απουσίες στην Αθήνα η Αρμάνι για τον αγώνα που θα τιμηθεί ο Σπανούλης

O Ετόρε Μεσίνα, κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο (Intime)

i

Ετόρε Μεσίνα/©Intime

Με απουσίες στην Αθήνα η Αρμάνι για τον αγώνα που θα τιμηθεί ο Σπανούλης

Νίκος Καλαμπάκας 18:00 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 17.09.2023

Η ιταλική Αρμάνι Μιλάνο είναι καλεσμένη του Ολυμπιακού για τη μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη όμως θα έρθει στη χώρα μας χωρίς επτά παίκτες της!

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά στην οποία ο σύλλογος θα τιμήσει τον Βασίλη Σπανούλη, με την ομάδα του Πειραιά να υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο προκειμένου να δώσουν φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του θρυλικού «7αριού» του συλλόγου.

Ο ιταλικός σύλλογος πάντως δεν θα κατέβει πλήρης αφού η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα θα στερηθεί των υπηρεσιών επτά παικτών της. Συγκεκριμένα οι Ιταλοί διεθνείς Νικόλο Μέλι, Στέφανο Τόνουτ, Τζαμπάολο Ρίτσι, μαζί με τους Γερμανούς Μαοντό Λο και Γιοχάνες Φόγκτμαν δεν έχουν μπει ακόμα σε ρυθμούς προπονήσεωνν, ενώ οι Μπίλι Μπάρον και Ντιέγκο Φλακαντόρι είναι τραυματίες και δεν προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα.

Ολυμπιακός και Αρμάνι θα δώσουν ένα φιλικό αύριο, Παρασκευή 15/9, ενώ την Κυριακή 17/9 οι δύο σύλλογοι θα αγωνιστούν προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του τη σεζόν που ο κορωνοϊός ήταν ακόμα σε έξαρση και δεν είχε την ευκαιρία να εισπράξει το χειροκρότημα του κόσμου για την προσφορά του στους Πειραιώτες.

Δηλώσεις για τον Σπανούλη έκανε ο Μεσίνα ο οποίος παραδέχθηκε οτι πρόκειται για παίκτη που επηρέασε μια ολόκληρη γενιά αθλητών:

«Ο Σπανούλης ήταν ένας απίστευτα ταλαντούχος παίκτης που επηρέασε μια γενιά αθλητών και οπαδών σε όλη την Ευρώπη με τη δημιουργικότητά του, το clutch παιχνίδι του και τη διάρκειά του. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τον προπονήσω, αλλά ένιωσα πόσο δύσκολο ήταν να βρίσκεσαι απέναντι σε έναν παίκτη που ήταν εφιάλτης για κάθε προπονητή. Και δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος ανταγωνιστής και ένας παίκτης που κερδίζει, αλλά και ένας εκλεπτυσμένος αντίπαλος και άνθρωπος».