Ξεκίνησαν οι εργασίες στο ΟΑΚΑ, αυξάνεται η χωρητικότητα - Όλες οι αλλαγές μέχρι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού

ΟΑΚΑ - Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο ΟΑΚΑ, αυξάνεται η χωρητικότητα - Όλες οι αλλαγές μέχρι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού

Ηλίας Λαλιώτης 22:49 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 14.09.2023

Αλλαγμένο θα είναι το ΟΑΚΑ στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τις πρώτες εργασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει και τον Παναθηναϊκό να προπονείται στο βοηθητικό.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται «πυρετωδώς» για το ξεκίνημα της νέας σεζόν εδώ και περισσότερες από τρεις εβδομάδες. Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, «πυρετώδεις» είναι και οι εργασίες στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ.

Η πρώτη φάση των αλλαγών στο μόνιμο «σπίτι» του Τριφυλλιού έχει ξεκινήσει, με στόχο οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτά που δώσει η ομάδα του Εργκίν Αταμάν για το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου και αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για το Σούπερ Καπ και την πρεμιέρα της EuroLeague. Ο κόσμος που θα φροντίσει να δει για πρώτη φορά από κοντά αγωνιζόμενα τα νέα αστέρια που έχει προσθέσει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός, θα έχει την ευκαιρία να δει και τις πρώτες αλλαγές στο ΟΑΚΑ.

Ποιες θα είναι αυτές; Αρχικά το νέο παρκέ, στα πρότυπα του NBA, το οποίο έχει έρθει και θα τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, θα αυξηθεί και η χωρητικότητα του γηπέδου κατά 300 θέσεις, μιας και θα αλλάξει η διαρρύθμιση των θέσεων στο παρκέ. Οι πολυθρόνες που υπήρχαν περιμετρικά του παρκέ θα φύγουν και στη θέση τους θα μπουν τρεις σειρές από θέσεις, στα πρότυπα του NBA, με την τοποθέτησή τους να έχει ήδη ξεκινήσει. Τέλος, θα αντικατασταθούν οι κόκκινες καρέκλες στα επίσημα, ενώ θα δημιουργηθεί και δεύτερο vip lounge.

Bard, το chatbot της Google στο Sportal: «Ο Αταμάν μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης»
EUROLEAGUE

11:25 - 14.09.2023

Bard, το chatbot της Google στο Sportal: «Ο Αταμάν μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης»

Το Sportal «επικοινώνησε» με τον Bard, το chatbot της Google και πήρε… μπασκετικές απαντήσεις μέσω της τεχνητής νοημοσύνης για τη νέα EuroLeague και τον Παναθηναϊκό του Εργκίν Αταμάν

Αυτός είναι και ο λόγος που οι τελευταίες προπονήσεις έγιναν στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ, με τις εργασίες να εντείνονται κατά την παρουσία της ομάδας στη Ρόδο, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (14/9) έδωσε το παρών και ο Εργκιν Αταμάν, ο οποίος επέστρεψε το μεσημέρι από την Βαρκελώνη. Απουσίαζε ο Μάριους Γκριγκόνις ο οποίος είχε και σήμερα υποχρεώσεις με την Ευρωλίγκα στην ισπανική πόλη, ενώ ο Λούκα Βιλντόζα έκανε θεραπεία. Οι πράσινοι θα προπονηθούν το μεσημέρι της Παρασκευής ξανά και ακολούθως θα αναχωρήσουν για την Ρόδο.