Χειρουργήθηκε ο Δημήτρης Νικολαΐδης

Χειρουργήθηκε ο Δημήτρης Νικολαΐδης

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Δημήτρης Νικολαΐδης που αναμένεται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού 2,5 με τρεις μήνες.

Μία σημαντική απουσία θα έχει ο Ολυμπιακός το ερχόμενο χρονικό διάστημα. Ο διεθνής φουνταριστός Δημήτρης Νικολαΐδης χειρουργήθηκε στον δεξί αντίχειρα, για να διορθώσει το πρόβλημα που αποκόμισε από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης θα απουσιάσει 2,5 με 3 μήνες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Πειραιά. Όπως αναφέρει ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ο παίκτης αναμένεται να είναι στη διάθεση του Χρβόγιε Κόλιανιν για το Final-4 του Champions League, εφόσον οι Πειραιώτες προκριθούν.

«Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε, την Παρασκευή (23/2), ο Δημήτρης Νικολαΐδης. Ο διεθνής φουνταριστός της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, μετά από σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε με την Εθνική μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, υποβλήθηκε σε χειρουργική αποκατάσταση ωλένιου συνδέσμου στον δεξί αντίχειρα, από τον ιατρό μας, κ. Γιώργο-Γρηγόρη Καραχάλιο, στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου.

Ο Θρύλος θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του Νικολαΐδη για διάστημα περίπου 2,5 με τρεις μήνες, στο σημαντικότερο διάστημα, δηλαδή, της σεζόν! Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, σε ένα κομβικό χρονικό διάστημα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνίζονται ξανά μόλις με έναν φουνταριστό και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια σοβαρή έλλειψη στην νευραλγική θέση των φουνταριστών. Ο διεθνής φουνταριστός θα προλάβει το Final-4 του Champions League, εφόσον ο Ολυμπιακός δώσει το «παρών», όπως κάθε χρόνο, ενώ ενδέχεται να είναι έτοιμος και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των προημιτελικών.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Δημήτρη. «Σιδερένιος», γρήγορα κοντά μας!», αναφέρει η ενημέρωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.