Κόλιανιν: «Μεγάλο τεστ για εμάς»

Κόλιανιν

i

© Intime

Κόλιανιν: «Μεγάλο τεστ για εμάς»

Sportal newsroom 17:30 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 16.10.2023

Δύσκολο χαρακτήρισε το ματς του Ολυμπιακού με την Προ Ρέκο για την τρίτη αγωνιστική του Champions League πόλο ανδρών ο Χέρβο Κόλιανιν.

Στη Γένοβα δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός για την τρίτη αγωνιστική του Champions League πόλο ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει την Προ Ρέκο, που έχει κατακτήσει το τρόπαιο 11 φορές, οι 3 τελευταίες μάλιστα σερί (2021, 2022, 2023) και είναι και φέτος εκ των φαβορί της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός μετράει δύο νίκες στη διοργάνωση απέναντι σε Γιουγκ και Ντιναμό Τιφλίδας. Η ομάδα του Πειραιά έχει το απόλυτο νικών και στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη του με 25-11 κόντρα στα Χανιά.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού ο Χέρβο Κόλιανιν σχολίασε ότι η αποστολή της ομάδας του είναι δύσκολη. Ο προπονητής των Πειραιωτών πρόσθεσε ότι θα είναι μία ευκαιρία για τους νταμπλούχους Ελλάδας προκειμένου να τεστάρουν τις δυνάμεις του.

«Η πιο δύσκολη δοκιμασία είναι μπροστά μας, ο αγώνας με τον τρεις συνεχόμενες φορές νικητή του Champions League. Μια κορυφαία ομάδα και ένα μεγάλο τεστ, για να δούμε τις δυνατότητές μας. Πιστεύω στην καλή μας έκδοση και ότι τα παιδιά θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα», δήλωσε για τον αγώνα του Ολυμπιακού στη Γένοβα ο Χέρβο Κόλιανιν.

Ολόκληρη η εκπομπή «Baladeros Live» με όλα τα νέα από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Εθνική
SPORTAL ORIGINALS

13:50 - 16.10.2023

Ολόκληρη η εκπομπή «Baladeros Live» με όλα τα νέα από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Εθνική

Baladeros Live ζωντανά στο στούντιο του Sportal. Τα τελευταία νέα από Βερβελέ και Τσιμπίδα πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Ο Κώστας Τσίλης μεταφέρει τα νεότερα για Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία και τι περιμένει ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ. Ανανέωση Κοτάρσκι και μεταγραφικές αναζητήσεις στον ΠΑΟΚ, ηρεμία στον Άρη. Τσαλγατίδης και Σαββόπουλος μεταφέρουν το ρεπορτάζ. Και φυσικά σχολιασμός για το μεγάλο σημερινό παιχνίδι Ελλάδα - Ολλανδία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Είναι μάλλον το πιο δύσκολο παιχνίδι στον όμιλο μας, παίζοντας στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Για να διεκδικήσουμε κάτι καλό από αυτόν τον αγώνα πρέπει να παραμείνουμε για 32 λεπτά 100% συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Για να κερδίσουμε μια ομάδα σαν αυτή πρέπει να κρατήσουμε το σκορ χαμηλά και η άμυνα μας να είναι σταθερή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η πίεση είναι με αυτούς και αυτό είναι κάτι που μπορούμε και πρέπει να εκμεταλλευτούμε, για να διεκδικήσουμε τη νίκη», είπε με τη σειρά του ο Ντίνος Γενηδουνιάς.