Κραβαρίτης: «Είμαι πολύ περήφανος - Το πρόβλημα ήταν η επίθεσή μας»
i

© Intime

Κραβαρίτης: «Είμαι πολύ περήφανος - Το πρόβλημα ήταν η επίθεσή μας»

Sportal newsroom 20:32 - 21.04.2024

Περήφανος για τις παίκτριές του δήλωσε μετά το φινάλε του τελικού του Champions League ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Κραβαρίτης.

Στην επίθεση και όχι στην άμυνα εντόπισε το πρόβλημα του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Κραβαρίτης. Ο προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών του συλλόγου μετά την ήττα με 16-10 από τη Σαμπαντέλ στον τελικό του Champions League δήλωσε περήφανος για τις παίκτριές του.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης σχολίασε ότι η ομάδα του άδειασε μετά το τρίτο οκτάλεπτο, όταν η Σαμπαντέλ πήρε σημαντική διαφορά.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια. Είμαι πολύ περήφανος. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, φτάσαμε στον τελικό. Είχαμε δώσει μεγάλη προσοχή και τακτικά στο παιχνίδι της Ματαρό γιατί ήταν και το πρώτο. Είχαμε ετοιμάσει κάποια πράγματα και για τη Σαντ Αντρέου και τη Σαμπαντέλ αλλά είναι δύσκολο μέσα σε 12 ώρες να έχεις τα πάντα. Είχαμε δουλέψει από την Αθήνα σε αυτό το κομμάτι. Η Σαμπαντέλ είναι μια πολύ γεμάτη και δυνατή ομάδα με πολύ καλές ξένες. Μπήκαμε καλά, διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι μέχρι το τέλος του δευτέρου οκταλέπτου μας έκαναν 3-0 με εύκολα και φθηνά γκολ.

Για μένα το πρόβλημα δεν ήταν η άμυνα παρότι δεχθήκαμε 16 γκολ αλλά η επίθεσή μας όπου πήραμε κακές και βιαστικές αποφάσεις χωρίς καθαρό μυαλό κι αυτό δημιουργούσε ταυτόχρονα αμυντικές αδράνειες και ανισορροπίες. Στο τρίτο οκτάλεπτο κάναμε ένα 2-0 να ξαναμπούμε στο παιχνίδι και μια κακή απόφαση στον παραπάνω ενώ είχαμε αποφασίσει πώς θα χτυπήσουμε, βιαστήκαμε, χάσαμε την μπάλα, δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ και εκεί κάπου όταν η ζυγαριά γέρνει δεν μπορείς να χάνεις συνέχεια.

Ψυχολογικά αδειάσαμε και κουραστήκαμε αρκετά απέναντι σε μια καλή ομάδα. Πρέπει σε έναν τελικό από την αρχή ως το τέλος οι ισορροπίες να είναι ακριβείς και χειρουργικά εκτελεσμένες. Είχαμε αδράνειες σήμερα. Η ομάδα μας δεν έχει την εμπειρία της Σαμπαντέλ, πήραμε εμπειρίες και μαθήματα και αγωνίστηκαν κορίτσια που δεν έχουν. Αγωνίστηκαν η Σάντα, η Δρακωτού που είναι 15,5 χρονών. Στον αθλητισμό ό,τι αξίζεις θα πάρεις. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τη διοργάνωση, μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια στην Ελλάδα και έχουμε καταναλώσει πολλή ενέργεια, δεν έχουμε σταματήσει να παίζουμε παιχνίδια. Το Final Four του Κυπέλλου και οι τελικοί ακολουθούν, πρέπει να κρατήσουμε τα σκήπτρα», σημείωσε ο Δημήτρης Κραβαρίτης.