Καστελάνι: «Πρέπει να διορθώσουμε την υποδοχή»

Ντανιέλ Καστελάνι

i

© Intime

Καστελάνι: «Πρέπει να διορθώσουμε την υποδοχή»

Sportal newsroom 22:39 - 29.11.2023

Στην υποδοχή του Ολυμπιακού στάθηκε μετά την ήττα από τη Ροζελάρε ο Ντανιέλ Καστελάνι.

Ο Ολυμπιακός «λύγισε» από τη Ροζελάρε στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με 3-0 σετ από την περσινή φιναλίστ του CEV Cup στο κλειστό του Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός, που την προηγούμενη αγωνιστική κοίταξε στα μάτια τη Ζάκσα, δεν έπιασε καλή απόδοση. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ο Ντανιέλ Καστελάνι στάθηκε στην υποδοχή των Πειραιωτών.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» σημείωσε ότι είναι ένα σημείο που πρέπει η ομάδα του να βελτιώσει. Ο Αργεντινός τεχνικός πρόσθεσε ότι η ομάδα του δεν ήταν ανταγωνιστικοί στο κομμάτι του σερβίς και τις ψηλές μπάλες.

«Ο αντίπαλός μας έπαιξε καλά στο σερβίς και στις ψηλές μπάλες. Μας άσκησαν πίεση σε αυτούς τους τομείς και δεν μπορέσαμε να τους ανταγωνιστούμε. Η Ζάκσα δεν σέρβιρε τόσο δυνατά, σε αντίθεση με τον σημερινό μας αντίπαλο. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να διορθώσουμε την υποδοχή», σημείωσε ο Ντανιέλ Καστελάνι.

O Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο Sportal: «Δύσκολο το ματς στο Μονακό - Δεν έχω ξεκινήσει το... ψηστήρι στον Γιάννη» (vid)
EUROLEAGUE

18:30 - 29.11.2023

O Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο Sportal: «Δύσκολο το ματς στο Μονακό - Δεν έχω ξεκινήσει το... ψηστήρι στον Γιάννη» (vid)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην κάμερα του Sportal για το Προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο η Ελλάδα θα παίξει μπροστά στον κόσμο της, τον ρυθμό που βρίσκει ο Ολυμπιακός με τις επιστροφές των τραυματιών και το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί για την Euroleague απέναντι στη Μονακό.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, παίζουμε κάθε τρεις ημέρες. Δεν ήμασταν στην καλύτερη φυσική κατάσταση, όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία. Αυτή η ήττα πρέπει να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια. Πρέπει να μάθουμε αυτή την ήττα, πρέπει να τσεκάρουμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε. Κοιτάμε μπροστά. Είμαι απογοητευμένος, γιατί ήρθε πολύς κόσμος στο γήπεδο. Οι φίλαθλοί μας μας υποστήριξαν και τους ευχαριστούμε. Ζητάμε συγγνώμη για την εμφάνισή που είχαμε», είπε ο Τόνσεκ Στερν.