Συγχαρητήρια Κουντούρη στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού

Τράβιτσα - Κουντούρης

i

© Intime

Συγχαρητήρια Κουντούρη στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 18:55 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 17.03.2023

Ο Μιχάλης Κουντούρης, πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, παρακολούθησε την προπόνηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ και συνεχάρη τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για την κατάκτηση του Challenge Cup.

Non - stop συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε την Τετάρτη το Challenge Cup μετά το 3-0 επί της Μακάμπι στο ΣΕΦ στη ρεβάνς της νίκης των Πειραιωτών με 3-0 στο Τελ Αβίβ. 

Οι Πειραιώτες θα παίξουν το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ για τη 18η αγωνιστική της Volley League. Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Θεσσαλονίκη, ο Μιχάλης Κουντούρης παρακολούθησε την προπόνηση του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την κατάκτηση του Challenge Cup. Ο Μιχάλης Κουντούρης έδωσε το σύνθημα για την «επόμενη» μέρα, με... φόντο την επίτευξη όλων των στόχων της σεζόν! Το «παρών» στο Ρέντη έδωσαν και οι χορηγοί του Συλλόγου, ενώ στη συζήτηση έγινε αναφορά στο έξτρα πριμ επίτευξης στόχων της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, εν όψει της συνέχειας των εγχώριων διοργανώσεων σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιγκ Καπ.