Χανδρινός στο Sportal: «Δεν υπάρχουν λόγια όταν σηκώνεις Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο γήπεδό σου» (vid)

Σπύρος Χανδρινός

i

© Intime

Χανδρινός στο Sportal: «Δεν υπάρχουν λόγια όταν σηκώνεις Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο γήπεδό σου» (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 10:30 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 17.03.2023

Για συναισθήματα που δεν περιγράφονται έκανε λόγο ο Σπύρος Χανδρινός μιλώντας στην κάμερα του Sportal μετά την κατάκτηση του Challenge Cup από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Challenge Cup. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 3-0 της Μακάμπι και σήκωσε την κούπα. Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι με «προίκα» το 3-0 στο Ισραήλ έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου, που ήταν το τρίτο για το βόλεϊ ανδρών.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι και οι παίκτες του αποθεώθηκαν από τον κόσμο, που κατέκλυσε το ΣΕΦ. Λίγο μετά την απονομή του Challenge Cup στον Ολυμπιακό, ο Σπύρος Χανδρινός μίλησε στην κάμερα του Sportal.

Ο ακραίος της ομάδας του Πειραιά έκανε λόγο για συναισθήματα που δεν περιγράφονται. Έδωσε, μάλιστα, σύνθημα για κατάκτηση όλων των τροπαίων μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Δεν περιγράφεται να σηκώνεις Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο γήπεδό σου με τόσο κόσμο, με τέτοια ατμόσφαιρα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Προχωράμε να τα σηκώσουμε όλα», είπε ο Σπύρος Χανδρινός στην κάμερα του Sportal.

«Περιμέναμε να έρθει ο κόσμος. Περιμέναμε να δείξει αυτό που είναι. Το έδειξε και με το παραπάνω. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είναι ο έβδομος παίκτης μας», σημείωσε ο νεαρός ακραίος για την παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ.