Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Γκουσταβάο
i

© ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Γκουσταβάο

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:58 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 26.06.2023

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Γκουσταβάο, που συνεχίζει στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Γκουσταβάο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Τράβιτσα, Παγένκ, Ιντάλγκο. Στο τιμόνι της ομάδας του Πειραιά θα είναι ο Ντανιέλ Καστελάνι, που ανέλαβε μετά την αποχώρηση του Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Ο Γκουσταβάο αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό στο μισό της περασμένης σεζόν. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός ήταν βασικό κομμάτι της ομάδας του Πειραιά που κατέκτησε το Challenge Cup. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής, λόγω του κανονισμού για τους τέσσερις ξένους.

Βασικός στόχος η παραμονή Βεζένκοφ, αλλά και το «plan B» είναι τοπ επιπέδου και έχει δύο σπουδαία ονόματα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:28 - 26.06.2023

Βασικός στόχος η παραμονή Βεζένκοφ, αλλά και το «plan B» είναι τοπ επιπέδου και έχει δύο σπουδαία ονόματα

Ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει στο τοπ επίπεδο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ακόμα και σε περίπτωση φυγής του Βεζένκοφ, θα κινηθεί για παίκτη από το πάνω ράφι!

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γκουστάβο Γκουαζέλι Μπονάτο (Γκουσταβάο). Ο Βραζιλιάνος κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Γκουσταβάο στο olympiacossfp.gr: «Μετά από ένα χρόνο σκληρής δουλειάς, επιτυχιών και επιτευγμάτων, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου για άλλη μια σεζόν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, με κίνητρο να βοηθήσω να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα, μαζί με αυτό τον υπέροχο κόσμο, που μας δίνει κίνητρο σε κάθε παιχνίδι. Ευχαριστώ τους φιλάθλους, ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που εμπιστεύτηκαν τη δουλειά μου. Θα τα πούμε σύντομα», αναφέρει ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός.