Το «αντίο» του Καστελάνι στον Ολυμπιακό
i

© Intime

Το «αντίο» του Καστελάνι στον Ολυμπιακό

Πηνελόπη Παπαδήμου 13:56 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 18.05.2024

Με ένα μήνυμα στο instagram, ο Ντανιέλ Καστελάνι αποχαιρέτησε την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.

Ο Ντανιέλ Καστελάνι αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής από την Αργεντινή ανέλαβε την ομάδα βόλεϊ ανδρών του συλλόγου τον Οκτώβριο, μετά την αποχώρηση του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, που συμφώνησε με ομάδα της Βουλγαρίας.

Ο Ντανιέλ Καστελάνι οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του νταμπλ. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-2 σετ του Μίλωνα στον τελικό του Κυπέλλου στο Final 4 της Λάρισας. Ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με 3-1 νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Ευχαριστώ την οικογένεια του Ολυμπιακού για αυτή την υπέροχη χρονιά. Ευχαριστώ την ομάδα, το επιτελείο, τον πρόεδρο και τους φιλάθλους. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα να εργαστώ σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο», ανέφερε ο Ντανιέλ Καστελάνι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Ντανιέλ Καστελάνι γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και ειδικά στους παίκτες. Για μένα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους παίκτες και τον κόσμο για ότι ζήσαμε. Οι τελικοί ήταν πολύ καλοί για το ελληνικό βόλεϊ. Δίκαια πήραμε το πρωτάθλημα. Δίκαια πήραμε και το Κύπελλο. Στην Ελλάδα κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Θέλαμε κάτι περισσότερο στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε να φτάναμε πιο ψηλά», ανέφερε ο προπονητής από την Αργεντινή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αντρέα Γκαρντίνι είναι ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Ντανιέλ Καστελάνι στον πάγκο του Ολυμπιακού. Η περίπτωση του Ιταλού τεχνικού έχει ξεχωρίσει στους διοικούντες της ομάδας του Πειραιά, που γνώριζαν από την πρώτη στιγμή την επιθυμία του Αργεντινού προπονητή για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, όποιος κι αν είναι, θα προχωρήσει στην αξιολόγηση του ρόστερ της ομάδας του Πειραιά. Μετά τις εισηγήσεις του προπονητή θα γίνουν και οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών αλλά και τις αποχωρήσεις.