Ζερδεβάς: «Οι στόχοι μας είναι πάντα υψηλοί»

Μάνος Ζερδεβάς

i

© Intime

Ζερδεβάς: «Οι στόχοι μας είναι πάντα υψηλοί»

Sportal newsroom 20:45 - 27.08.2023

Για υψηλούς στόχους του Ολυμπιακού έκανε λόγο ο Μάνος Ζερδεβάς, τερματοφύλακας της ομάδας πόλο ανδρών του συλλόγου.

Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου ξεκίνησαν οι προπονήσεις της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά μπαίνει και σε αυτή τη σεζόν με πολύ υψηλούς στόχους.

Αυτό τόνισε και ο Μάνος Ζερδεβάς, τερματοφύλακας του συλλόγου. Ο διεθνής πολίστας σημείωσε, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ότι μεγάλος στόχος είναι η διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα αλλά και μία καλύτερη πορεία στο Champions League.

«Οι προπονήσεις της ομάδας μας έχουν ξεκινήσει, οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί. Ξέρουμε το υλικό που έχει αυτή η ομάδα, Έλληνες και ξένοι αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο, εδώ και χρόνια. Στην Ελλάδα θέλουμε να κρατήσουμε τα σκήπτρα και στο Champions League να έχουμε μια καλύτερη πορεία από πέρυσι, είναι ο βασικός μας στόχος και έχει τεθεί από πολύ νωρίς, ξέρουμε τις δυνατότητες που έχουμε. Ευελπιστώ σε μια καλή και υγιή σεζόν», τόνισε ο Μάνος Ζερδεβάς.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το εγχώριο νταμπλ την περασμένη σεζόν. Με το πρωτάθλημα στο πόλο ανδρών που κατέκτησαν οι Πειραιώτες, έφτασαν τους 300 τίτλους σε όλα τα ομαδικά σπορ. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο Final 8 του Champions League καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση.

Η ομάδα του Πειραιά κληρώθηκε τη φετινή σεζόν στον δεύτερο όμιλο του Champions League. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Προ Ρέκο, την Ντιναμό Τιφλίδας και τη νικήτρια ομάδα του τέταρτου προκριματικού ομίλου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τη φετινή σεζόν θα υπάρξουν αρκετές διακοπές. Τον Ιανουαρίου θα γίνει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Νετάνια και λίγες εβδομάδες αργότερα θα διεξαχθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.