Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη με buzzer beater της Β. Πλευρίτου
i

© Intime

Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη με buzzer beater της Β. Πλευρίτου

Sportal newsroom 22:00 - 24.11.2023

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 7-6 της Ουίπεστ στη Βουδαπέστη για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League πόλο γυναικών.

Με buzzer beater της Βασιλικής Πλευρίτου, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 7-6 της Ουίπεστ για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League πόλο γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά έκανε ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στο final - 4 της διοργάνωσης.

Σημειώνεται ότι από κάθε όμιλο περνάει η πρώτη ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις.

Η πέμπτη αγωνιστική θα γίνει στις 9 Μαρτίου 2024 και η έκτη στις 23/3/2024. Θα υπάρχει αυτή η σχεδόν τρίμηνη διακοπή κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στο πόλο καθώς θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η ελληνική ομάδα που βρέθηκε να χάνει και με δυο τέρματα διαφορά, προηγήθηκε πρώτη φορά με την Ιωάννα Χυδηριώτη στην 4η περίοδο για το 5-4. Οι γηπεδούχες έβρισκαν το τρόπο να ισοφαρίζουν ενώ ο Ολυμπιακός έχασε δυο πέναλτι (με τις Νικόλ Ελευθεριάδου και Ελευθερία Πλευρίτου) που απέκρουσε η Μαγιάρι. Στο γκολ όμως της Βασιλικής Πλευρίτου σε «νεκρό» χρόνο, δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει αντίδραση…

Κατέθεσε την προσφυγή στο CAS ο Ολυμπιακός - Πότε μαθαίνει την ημερομηνία εκδίκασης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:04 - 24.11.2023

Κατέθεσε την προσφυγή στο CAS ο Ολυμπιακός - Πότε μαθαίνει την ημερομηνία εκδίκασης

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (23/11) κατέθεσε την προσφυγή του στο ανώτατο δικαστήριο επίλυσης αθλητικών διαφορών, ωστόσο από βδομάδα θα μάθει την ημερομηνία εκδίκασης.

ΟΥΙΠΕΣΤ (ΟΥΓΓΑΡΙΑ) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-7

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-2, 1-2, 2-3

ΟΥΙΠΕΣΤ (Μάρτον Μπενζούρ): Μαγιάρι, Ομπέλι 1, Ν.Γκολοπέντσα, Χάιντου 3, Λεντβάι, Βάρο, Μπάκσα 1, Φάραγκο 1, Ζέγκεντι, Τίμπα, Ιρμες, Πεστεζντέγκι-Νάγκι, Σ.Γκολοπέντσα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Σάντα, Βασιλική Πλευρίτου 2, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη, Κωνσταντοπούλου.