ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ομάδα βόλεϊ: «Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας»

ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ομάδα βόλεϊ: «Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας»

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:58 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 31.03.2024

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε τα συγχαρητήριά της στην ομάδα βόλεϊ ανδρών για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Με τεράστια ανατροπή στο τάι μπρέικ, ο Ολυμπιακός στέφθηκε για 17η φορά στην Ιστορία του Κυπελλούχος Ελλάδας! Οι πολυνίκεις του θεσμού «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 3-2 σετ τον Μίλωνα στον τελικό του Final Four, που φιλοξενήθηκε στο κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα.  

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, οι άμυνες των Πειραιωτών στο κρισιμότερο σημείο και ο εξαιρετικός Μίταρ Τζούριτς (αναδείχθηκε MVP) άνοιξαν τον δρόμο για την ανατροπή και τον θρίαμβο, απέναντι στον Μίλωνα που είδε την ονειρική πορεία του στον θεσμό να ολοκληρώνεται χωρίς τίτλο, παρά τις υπερπροσπάθειες του Μπόγιαν Γιορντάνοφ. 

Μάλιστα λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε τα συγχαρητήριά της στην ομάδα βόλεϊ για την επιτυχία μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ανδρική ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, στον τελικό του Final 4 της διοργάνωσης με τον Μίλωνα. Κύπελλο το οποίο αποτελεί το 18ο στην ιστορία του τμήματος.

Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας.

Συγχαρητήρια Θρύλε!»

Καστελάνι: «Κάναμε μεγάλο παιχνίδι, θα παλέψουμε για ακόμα έναν τίτλο»

Μετά τον σπουδαίο τελικό ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ντανιέλ Καστελάνι, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων, ότι οι παίκτες του έκαναν ένα μεγάλο παιχνίδι, ενώ σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός έχει ακόμα έναν τίτλο να κατακτήσει. Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας, αποθέωσε τον Μίλωνα για την προσπάθειά του στον τελικό.

«Νομίζω ότι προσφέραμε υψηλό θέαμα στον κόσμο. Κάναμε μεγάλο παιχνίδι και χαίρομαι που κερδίσαμε. Η ομάδα είχε αυτοπεποίθηση. Ο Μίλωνας έχει δύο εξαιρετικούς ακραίους. Ο Γιορντάνοβ είναι πανέξυπνος. Έχει εξαιρετικό πασαδόρο. Είναι πολύ καλή ομάδα, το έχει αποδείξει όλη τη σεζόν.

Έχουμε μπροστά μας 2-3 ελεύθερες μέρες και μετά θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για τους τελικούς του πρωταθλήματος και θα παλέψουμε για έναν ακόμα τίτλο», ήταν τα λόγια του.