Στη Σιγκαπούρη το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου το 2025
i

© ss youtube

Στη Σιγκαπούρη το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου το 2025

Sportal newsroom 13:20 - 09.02.2023

Στη Σιγκαπούρη θα φιλοξενηθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου το 2025.

Η Σιγκαπούρη είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου το 2025. Η απόφαση ελήφθη από το διοικητικό συμβούλιο της World Aquatics.

«Η World Aquatics δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη, που η κύρια διοργάνωση του 2025 είναι σε καλά χέρια, χάρη στην ομάδα της Σιγκαπούρης», ανέφερε ο πρόεδρος Χουσείν Αλ - Μουσαλάμ. «Η Σιγκαπούρη έχει όλα όσα ελπίζουμε να μοιραστούμε με τους αθλητές μας: εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, αποδεδειγμένη εμπειρία φιλοξενίας εκδηλώσεων υψηλότερης ποιότητας και ολοκληρωμένη προσέγγιση στα θαλάσσια σπορ που εκτείνεται από το επίπεδο της ελίτ στην κοινότητα. Με μια συνεχόμενη τριάδα των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Υγρού Στίβου στην Ασία – μετά τη Φουκουόκα φέτος και τη Ντόχα το 2024 – η ήπειρος επιδεικνύει εξαιρετική δέσμευση και ικανότητα όταν πρόκειται να υποδεχθεί τους καλύτερους υδρόβιους αθλητές του κόσμου», συμπλήρωσε ο ισχυρός άνδρας της World Aquatics.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Σημειώνεται ότι το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Φουκουόκα θα γίνει 14-30 Ιουλίου 2023.

Η διοργάνωση της Ντόχα θα διεξαχθεί 2-18 Φεβρουαρίου 2024. Σημειώνεται ότι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου αγωνίζονται οι αθλητές σε κολύμβηση, καλλιτεχνική κολύμβηση, πόλο, καταδύσεις και μαραθώνια κολύμβηση (Open water.