Στον τελικό του τεχνικού ντουέτου οι Πλατανιώτη, Μαλκογεώργου
i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Στον τελικό του τεχνικού ντουέτου οι Πλατανιώτη, Μαλκογεώργου

Sportal newsroom 16:39 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 14.07.2023

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου προκρίθηκαν στον τελικό του τεχνικού προγράμματος στο ντουέτο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου έκαναν καλή εμφάνιση στον προκριματικό του τεχνικού προγράμματος στο ντουέτο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα. Το ελληνικό δίδυμο προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος.

Η εκτέλεση του προγράμματός τους βαθμολογήθηκε με 236.1667 β. και βρέθηκαν στην 7η θέση της κατάταξης. Πρώτο στη βαθμολογία ήταν το ντουέτο της Κίνας με τις αδερφές Γουάνγκ με 280.3334 β., στη 2η θέση ακολούθησε η Αυστρία με τις αδερφές Άννα Μαρία και Ειρήνη Μαρίνα Αλεξανδρή, οι οποίες συγκέντρωσαν 275.323 βαθμούς και 3ο ήταν το ντουέτο της Ουκρανίας με τις αδερφές Αλεξίιβα 274.1934.

Ο Τελικός του Τεχνικού Ντουέτου θα γίνει την Κυριακή (16/7) στις 13.30 (ώρα Ελλάδας). Νωρίτερα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη προκρίθηκε με τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία στον τελικό του τεχνικού προγράμματος στο σόλο.

Το ντουέτο της Ευαγγελίας Πλατανιώτη και της Σοφία Μαλκογεώργου είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους ευρωπαϊκούς αγώνες πριν από μερικές εβδομάδες.

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ - Πόσες πιθανότητες υπάρχουν ακόμη για τη μεταγραφή (vid)
EUROLEAGUE

16:07 - 14.07.2023

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ - Πόσες πιθανότητες υπάρχουν ακόμη για τη μεταγραφή (vid)

Τη μέρα που ο Γιώργος Παπαγιάννης επέλεξε τη Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός θα ήθελε (ιδανικά) να απαντήσει ενεργοποιώντας την πολύ καλή επαφή που έχει με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Η δέσμευσή του όμως, με τους Τούρκους δεν επιτρέπει αλλαγές, διότι αν ο Ελληνοαμερικάνος ήταν ελεύθερος θα είχε ντυθεί ήδη στα «πράσινα».

«Πλέον αισθάνομαι απελευθερωμένη και δουλεύω χωρίς πίεση, με την Σοφία Μαλκογεώργου, αφού σκοπός μας είναι να κάνουμε πέρασμα ως ντουέτο από το Παγκόσμιο, με στόχο το Παρίσι. Πέρασα δύσκολα τα περασμένα χρόνια, με πολλές θυσίες και τώρα που βασικοί στόχοι έχουν επιτευχθεί, νιώθω πολύ καλύτερα», είχε δηλώσει στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ η Ευαγγελία Πλατανιώτη για τη συνεργασία της με τη Σοφία Μαλκογεώργου.