Στον τελικό του τεχνικού σόλο η Πλατανιώτη με τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία

Ευαγγελία Πλατανιώτη

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Στον τελικό του τεχνικού σόλο η Πλατανιώτη με τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία

Sportal newsroom 15:48 - 14.07.2023

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στα προκριματικά του τεχνικού προγράμματος στο σόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Έτοιμη για ένα ακόμη παγκόσμιο βάθρο δείχνει η Ευαγγελία Πλατανιώτη. Η Ελληνίδα αθλήτρια έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στα προκριματικά του τεχνικού προγράμματος στο σόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμά της και πήρε 252,2400 βαθμούς. Η Ελληνίδα αθλήτρια προκρίθηκε στον τελικό με τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία και βάζει υποψηφιότητα για να ανέβει στο βάθρο.

Η Γιαπωνέζα Γιουκίκο Ινούι, παγκόσμια πρωταθλήτρια στη Βουδαπέστη, έλαβε την καλύτερη βαθμολογία. Η Βασιλική Αλεξανδρή, που εκπροσωπεί την Αυστρία, προκρίθηκε με την τρίτη καλύτερη βαθμολογία των προκριματικών.

Ο τελικός του τεχνικού προγράμματος στο σόλο είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 13:30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι η Ευαγγελία Πλατανιώτη είχε κατακτήσει δύο χάλκινα μετάλλια στο σόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Ήταν τα πρώτα για την Ελλάδα σε αντίστοιχη διοργάνωση στην καλλιτεχνική κολύμβηση.

Απίστευτη στιγμή με τον Μέσι να ψωνίζει αμέριμνος σε σούπερ μάρκετ στο Μαϊάμι και οπαδός να τον φιλάει στο μάγουλο (vid)
REST OF THE WORLD

09:29 - 14.07.2023

Απίστευτη στιγμή με τον Μέσι να ψωνίζει αμέριμνος σε σούπερ μάρκετ στο Μαϊάμι και οπαδός να τον φιλάει στο μάγουλο (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι πήγε για ψώνια στο Μαϊάμι και έβγαλε φωτογραφίες με τους θαυμαστές του, λίγες ημέρες πριν υπογράψει και παρουσιαστεί στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Ναι είμαι τρισευτυχισμένη, καθώς οι κόποι μου έφεραν καρπούς και πλέον μου έφυγε το άγχος για οτιδήποτε. Επόμενο βήμα και σκοπός στην ζωή μου είναι οι Ολυμπιακοί στο Παρίσι, έστω κι αν υπάρχει ο σταθμός στην Φουκουόκα, για το Παγκόσμιο», είπε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μετά τα δύο χάλκινα στη Βουδαπέστη. «Πλέον αισθάνομαι απελευθερωμένη και δουλεύω χωρίς πίεση, με την Σοφία Μαλκογεώργου, αφού σκοπός μας είναι να κάνουμε πέρασμα ως ντουέτο από το Παγκόσμιο, με στόχο το Παρίσι. Πέρασα δύσκολα τα περασμένα χρόνια, με πολλές θυσίες και τώρα που βασικοί στόχοι έχουν επιτευχθεί, νιώθω πολύ καλύτερα», συμπλήρωσε η Ελληνίδα αθλήτρια.