Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό

Παναγιώτης Τριαντόπουλος

i

© Intime

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:21 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 01.11.2023

Με ανακοίνωσή του, ο Παναθηναϊκός ΑΟ γνωστοποίησε την επιστροφή του Παναγιώτη Τριαντόπουλου στον σύλλογο.

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος επέστρεψε για να βοηθήσει στην διοικητική αναδιοργάνωση του συλλόγου και στην καλύτερη μετάβασή του στον Βοτανικό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση: 

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος πορεύεται σταδιακά στη νέα εποχή και ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος θα συμμετέχει ενεργά στην αναδιοργάνωση του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα και την καλύτερη δυνατή μετάβαση στον Βοτανικό.

Σε δήλωση του ο κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά : «Με μεγάλη μου χαρά συνεργάζομαι ξανά με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. αυτή την φορά σε έναν πιο επιτελικό ρόλο, αναλαμβάνοντας την διοικητική αναδιοργάνωση και ενίσχυση του Συλλόγου.

Στόχος μας είναι η ομαλή και δημιουργική μεταβατική περίοδος έως την ολοκλήρωση των έργων στον Βοτανικό ώστε ο Σύλλογος να είναι έτοιμος για την επόμενη ημέρα.

Αυτό σημαίνει ξεκάθαρο πλάνο και σωστή οργάνωση για την πλήρη αξιοποίηση των νέων εγκαταστάσεων η οποία θα δώσει στον Παναθηναϊκό Α.Ο. μία νέα προοπτική για ένα λαμπρό μέλλον».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }