Καλμαζίδης: «Η υποδοχή μας ήταν κακή γι' αυτό είδαμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα»

Γιάννης Καλμαζίδης

i

© Intime

Καλμαζίδης: «Η υποδοχή μας ήταν κακή γι' αυτό είδαμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα»

Sportal newsroom 20:43 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:43 - 20.01.2024

Στην κακή υποδοχή του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-2 σετ στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών. Το τριφύλλι προηγήθηκε με 2-0, αλλά η Ένωση δεν κατέθεσε τα όπλα και οδήγησε τον αγώνα στο τάι μπρέικ.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Καλμαζίδης στάθηκε στην κακή υποδοχή της ομάδας του. Ο Έλληνας προπονητής τόνισε, ωστόσο ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει παίκτριες με εμπειρία, που μπορούν να πάρουν τέτοια ματς.

«Η υποδοχή μας ήταν κακή και για αυτό είδαμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Ειδικά στο τρίτο σετ δώσαμε 14 πόντους και σίγουρα θα κάνει και η ΑΕΚ κάποιους πόντους.

Κλείσαμε τη διαφορά και μας ξεφύγανε πάλι. Όλα αυτά τα ματς είναι σκληρά, πρέπει να ελέγχουμε τα συναισθήματα μας. Για να παίξεις πρώτο χρόνο προϋποθέτει ότι έχεις υποδοχή, ότι και να κάνεις μετά δεν μπορείς παίξεις πρώτο χρόνο και πας στα άκρα.

20:22 - 20.01.2024

Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-2 σετ την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών. Δείτε τα highlights του αγώνα.

Έχουμε αθλήτριες με μεγάλη εμπειρία και έχουν παίξει σε τοπ επίπεδο σε Ιταλία Γαλλία και Τουρκία. Έχουν παίξει σε σημαντικές διοργανώσεις και αυτό βοηθάει σε τέτοιες καταστάσεις. Ωστόσο σήμερα θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το τάι μπρέικ . Ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο πιο σημαντικό σημείο της σεζόν. Σήμερα παίξαμε ειδικά στα δύο πρώτα σετ πιο καλά», σημείωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης