Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ
i

© Intime

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για την κυκλοφορία των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των ημιτελικών της Volley League.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (18/3, 19:00) στον τρίτο αγώνα των δύο ομάδων για τα ημιτελικά της Volley League. Το τριφύλλι προηγείται με 2-0 στη μεταξύ τους σειρά και με νίκη την Καθαρά Δευτέρα θα πάρει την πρόκριση για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός κατέλαβε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Το τριφύλλι μετράει τέσσερις νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

«Το αντρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο ημιτελικό της Volley League την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 7μ.μ. στο κλειστό του Μετς.

Οι «πράσινοι» έχουν 2-0 νίκες επί του ΠΑΟΚ και θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster και οι ενδιαφερόμενοι-ες παρακαλούνται να κλείσουν τη θέση τους από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.ticketmaster.gr/showProduct.html?idProduct=2130677

*Στο γήπεδο δε θα διατίθενται εισιτήρια», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 3-1 σετ του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena και έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Volley League. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έφτασε στη νίκη από το πιεστικό σερβίς όλων των παικτών του, τον φορμαρισμένο Ερνάντεζ αλλά και τα υψηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας στην υποδοχή με τους Πρωτοψάλτη, Κόβαρ, Κοντοστάθη να δίνουν ρεσιτάλ. Επιπλέον στην κόντρα επίθεση και στις δύσκολες μπάλες μετά από μέτρια υποδοχή ο Παναθηναϊκός έκανε τη διαφοιρά.

Από τον Παναθηναϊκό δεν υπήρχε παίκτης να υστέρησε καθώς και οι κεντρικοί Ρανγκέλ και Βουλκίδης ήταν σταθεροί. Ο ΠΑΟΚ ταλαιπωρήθηκε από το σερβίς του Παναθηναϊκού, δεν είχε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του και ειδικά στην ανάπτυξη, ο ντε Ντρις δεν τροφοδοτήθηκε σωστά και έτσι ακόμα και όταν ισοφάρισε σε 1-1 είχε παθητικό ρόλο στο τρίτο και το τέταρτο σετ.

Από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο Τρούχτσεφ, η υποδοχή του όμως δεν είχε ποιότητα και ταχύτητα και η επίθεση μόλις που έφτασε το 42% αποτελεσματικότητα (έναντι 50% του Παναθηναϊκού).