Συγκινητικός Πετρέας: Ύψωσε τη φανέλα του Ιερεθουέλο κατά τη διάρκεια της απονομής του Λιγκ Καπ

Συγκινητικός Πετρέας: Ύψωσε τη φανέλα του Ιερεθουέλο κατά τη διάρκεια της απονομής του Λιγκ Καπ

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:01 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:05 - 07.04.2024

Ο Γιώργος Πετρέας δεν ξέχασε τον Ράιντελ Ιερεθουέλο κατά τη διάρκεια της απονομής του Λιγκ Καπ στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το φετινό Λιγκ Καπ στο βόλεϊ ανδρών. Το τριφύλλι πήρε τα δύο πρώτα σετ στον δεύτερο τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ και εξασφάλισε την κούπα, αφού στον πρώτο τελικό της Θεσσαλονίκης είχε πάρει τη νίκη με 3-0 σετ.

Κατά τη διάρκεια της απονομής ο Γιώργος Πετρέας ύψωσε στο κλειστό του Μετς τη φανέλα του Ράιντελ Ιερεθουέλο. Ο Έλληνας κεντρικός απέδειξε ότι εκτός από σπουδαίος παίκτης είναι και ένας τρομερός χαρακτήρας αφού δεν ξέχασε τον άτυχο συμπαίκτη του. Ο Ράιντελ Ιερεθουέλο τραυματίστηκε στον αχίλλειο κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Μίλωνα.

Ο Κουβανός πασαδόρος χειρουργήθηκε και θα απουσιάσει για αρκετό χρονικό διάστημα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, λόγω της μεγάλης διάρκειας της αποκατάστασης να ολοκληρώσει την καριέρα του.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Πετρέας, αρχηγός της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών είχε δώσει θέμα για τον Γιώργο Λυγγερίδη. Συγκεκριμένα ο αθλητής του τριφυλλιού έδωσε αίμα το πρωί της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου για τον 31χρονο αστυνομικό, που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας).

Ο άτυχος αστυνομικός είχε δεχθεί ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού για τη φάση των «16» του Λιγκ Καπ. Ο αγώνας κατοχυρώθηκε στα χαρτιά υπέρ του τριφυλλιού. Ο Γιώργος Λυγγερίδης έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε κι αφού είχε ακρωτηριαστεί.